Bratislavská cesta-zanedbané okolie garáží

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Neriešený
meno
Božena Atkáryová 02. januára 2021

Problémy s čiernymi skládkami v okolí garáží pri benzínovej pumpe SHELL sa stále opakujú. Okolie je zanedbané, zarastené krovím, čo priťahuje rôzne pofidérne osoby. Opakovane sme čierne skládky odstránili na naše náklady. Prístupová cesta je opäť zničená, rozbitá, zavedenie elektriny do garáži desaťročia nedoriešené. Mnohí majitelia garáží to už vzdali, časť garáží je zničená, časť rozobratá a vykradnutá. Rovnako platíme dane za garáže ako občania, ktorí majú garáže so zavedenou elektrinou a v upravenom prostredí. Cítime sa voči týmto majiteľom diskriminovaní. Je to nedôstojné, že sa musíme pohybovať v takomto prostredí, keď sa chceme dostať do svojich garáží! Dočkáme sa nápravy?

27. február 2021

Božena Atkáryová

Zaujíma ma, prečo sa problém nerieši.
24. október 2021

Božena

Znovu poukazujem na problém s čiernymi skládkami v okolí garáží pri benzínovej pumpe Shell + okolie je zanedbané, cesta neupravená, množstvo opustených garáží z dôvodu, že tam nebola zavedená elektrina.
26. október 2021

Božena

Dobrý deň prajem,
znovu sa vraciam k neporiadku v okolí garáží medzi Bratislavskou cestou a koľajnicami pri benzínke Shell. Okolie neupravené, zarastené, ľudia sem nosia smeti, resp. hádžu z nadjazdu. Množstvo garáží neudržiavaných, elektrina nebola zavedená, zrejme to mnohých majiteľov odradilo od ich užívania. Dvere na garážach znehodnotené nápismi sprejerov, niektoré garáže boli vykradnuté. Dane za garáže platíme, ale mesto sa o priestor nestará!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania