Ul. biskupa Királya-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Julia 03. januára 2021

Dobrý deň, na ulici Biskupa Királya, presnejšie pred vchodom č. 19, je neustále problém so smetnými nádobami a neporiadku na okolí. Istí obyvatelia vyhadzujú odpadky z košov na zem a tak je častokrát problém sa vôbec dostať ku smetným nádobám, nehovoriac o znečistení po celej ulici. Tak isto do smetných nádob vyhadzujú smeti aj obyvatelia, pre ktorých primárne tieto kontajnery nie sú určené, čo spôsobuje ich preplnenie. Videla som tu podobný podnet, avšak jednorazové vyčistenie tento problém dlhodobo nerieši.
Z hľadiska znečisťovania a devastácie okolia na viacerých miestach pomohla výstavba uzamykateľných kontajnerov. Veľmi rada by som preto požiadala mesto Komárno o zabezpečenie uzamykania priestorov na kontajnery aj na ulici Biskupa Királya, konkrétne pred vchodom číslo 19.
Ďakujem

12. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Uvedené kontajnerové stojisko bolo v minulých mesiacoch úplne obnovené. V blízkej budúcnosti plánujeme na všetkých problematických miestach vybudovať uzamykateľné stojiská. Samozrejme podľa možnosti mestského rozpočtu.
Uvedené kontajnery sú týždenne dvakrát vyprázdňované.
Ďakujeme za Váš podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania