Selyeho ul.-Verejné služby-iné

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Neriešený
meno
Juraj Ing. Adamec 04. októbra 2021

Na parkovisku na ul. Selyeho 1 kontajnery na odpad zaberajú už minimálne 3 parkovacie miesta. Za zelenými kontajnermi je ideálne miesto na vybudovanie kontajnerového stojiska.
Ako zástupca vlastníkov daného bytového domu žiadam mesto o vybudovanie kontajnerového stojiska na mieste súčasne trávnatej ploche (malá trávnatá plocha trojúholníkového tvaru), ktorá nie je inak využitá. Je to ideálne miesto, prístup by bol z oboch strán. Riešením by sa zvýšila čistota okolia a zároveň by sa uvoľnili 3 parkovacie miesta, ktorých je aj tak nedostatok.
Ďakujem.

04. október 2021

Ladislav Bartik

Súhlasím s pánom ing. Jurajom Adamec pred činžiakom už máme 7 kontajnerov ktoré sú umiestnené na priestore vytvorené na parkovanie (parkovisku) priestor spomynaný trojuholník by bol aj podla môjho názoru vhodny na vybudovanie stojiska pre kontajnery v pripade ak by dany priestor pre nejaké dôvody nemohol byť odsuhlaseny aj vedla paneláku je priestor pri ceste kde konci aj chodník pred panelákom kde by stojisko taktiež mohlo byť vyriešené pretoze tam je ešte väčší a nevyužitý priestor
05. október 2021

František Holderik

Súhlasím,bolo by dobré vybudovanie chráneného priestoru pre kontajnery ,lebo nájazdy asociálov a následný neporiadok po nich je nemysliteľný.
11. október 2021

Adriana Molnárová

Súhlasím ing.PánomJuraj Adamec
13. október 2021

Denisa Jobbagyova

Dobrý deň,problémom je aj umiestnenie kontajnerov kvôli spomínanemu parkovaniu,aj neustály neporiadok kvôli neprispôsobivým občanom.najlepším riešením by boli kontajnery uzamykateľné.
Jobbágyová
28. október 2021

Juraj Ing. Adamec

Od portálu som dostal informáciu:
"S ľútosťou Vám oznamujeme, že pri riešení podnetu Selyeho ul.-Verejné služby-iné do dnešného dňa nedošlo k pozitívnej náprave a z tohto dôvodu podnet označujeme ako neriešený."
Ešte verím, že Mesto Komárno tento podnet nezavrhol úplne a krátkym časom dôjde k jeho riešeniu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania