Hrnčiarska ul.-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Božena Atkáryová 26. októbra 2021

Dobrý deň prajem pán primátor,
roky poukazujeme na problém s odpadkami pri vstupe do Hrnčiarskej ulice a stále sa nič nerobí. Nedeľa popoludnie a pri vstupe do Hrnčiarskej ulice sa nám naskytne takýto pohľad. Nielen v nedeľu, ale každý deň je okolo kontajnerov neporiadok. Denne sem chodia rôzne indivíduá, prehľadávajú kontajnery a vyhadzujú ich obsah. Kontajner na papier je od istého času denne preplnený rôznymi krabicami a kartónmi, zrejme sem nosí nejaký podnikateľ odpad zo svojej predajne. Jeden kontajner na plasty pre také množstvo bytov tiež nepostačuje, nosia sem odpad obyvatelia z Hrnčiarskej, časť z Meštianskej, Českej a Palatínovej.

26. december 2021

Božena

2.sviatok vianočný, vjazd do Hrnčiarskej ulice. Pán starosta, kedy to konečne začnete riešiť? Predpokladám, že ani Vám by sa nebývalo príjemne v takomto prostredí! Zároveň mám otázku. Môže do týchto kontajnerov nosiť odpad majiteľ predajne - denne rôzne kartóny? Opakovane poukazujem na tento problém, alw nič sa nwrieši!
22. december 2022

Odkaz pre starostu

Vybudované kryté stanovište pre kontajnery - kontajnery boli presunuté. Podnet je už neaktuálny.
12. január 2023

Božena Atkáryová

Veľmi pekne ďakujeme. Ešte by bolo žiadúce upraviť terén okolo bývalého stanovišťa pre kontajnery a odstrániť kovovú ohradu. Tým by pribudlo pár miest na parkovanie áut.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania