Rákócziho ul.-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Veronika 07. februára 2023

Dobrý deň. Chcela by som Vás poprosiť o doriešenie parkovacej plochy na Rákocziho ulici, nakoľko situácia s parkovaním je neúnosná viď. fotky. Všade samá voda a blato. Tento problém riešim od októbra 2020 a v septembri 2022 sme podali na mestský úrad s obyvateľmi žiadosť o riešenie parkovacej plochy. Po podaní žiadosti boli terén skontrolovať dvaja páni ale odvtedy sa neudiala žiadna zmena. Na Zimnej ulici sa parkovisko rozšírilo s makadámom tak isto aj na Rákocziho ulici pri obchode s nábytkom a medzi Jazernou a Hlbokou nový asfalt a parkovacie miesta. Boli by sme radi ak by sa aj tento problém doriešil do úspešného konca. Ďakujeme v mene obyvateľov

10. február 2023

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet.
Mesto Komárno v tomto roku pripravuje tzv. parkovaciu politiku, v rámci ktorej bude riešená problematika parkovania celoplošne na území mesta.
V prvej - analytickej fáze budú určené potrebné kapacity na výstavbu parkovísk ako aj poradie dôležitosti a výstavby. Výstavba parkovísk vyžaduje projektovú prípravu, ktorá je podmienená zistením podzemných vedení inžinierskych sietí a zosúladenia umiestnenia s platnými právnymi predpismi - hlavne cestného zákona.
Samozrejme bude snaha riešenia aj lokality na Ul. Rákócziho.

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania