Komenského ul.-cyklotrasa-poškodená

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

V riešení
meno
Melinda 08. marca 2024

Ha volna lehetőség az autókat kitiltani a toltes, bicikliút alatti részről. A hausboatok irányából a toltes alatt szét van autók által teljesen gyurva, mély árkok gödrök vannak. Át járnak a toltes másik oldalára horgászni és mart sajnos az erdő irányában is jönnek mennek az autók. Volt sorompó mindkét oldalon amit kitortek. A toltes alatt sokan jarunk sétálni kutyával vagy barátokkal setalni, futni. Az autók tisztelet a kivételnek ami sajnos kevés van, csuszkalnak a sárban, kitapossak a zöldet és lassítás nélkül gyorsan közlekednek. Köszönöm

13. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Dňa 12.3.2024 zamestnanci Mestského úradu Komárno vykonali miestnu obhliadku v záujme prešetrenia Vášho podnetu. Vlastníkom predmetných pozemkov je Slovenský vodohospodársky podnik, Povodie Dunaja. Váš podnet sme im postúpili na prešetrenie a ďalšie vybavenie.

Köszönjük a bejelentést. A Komáromi Városi Hivatal munkatársai 2024. március 12-én helyi ellenőrzést tartottak bejelentésének kivizsgálása érdekében. A területek tulajdonosa a Szlovák Vízgazdálkodási Vállalat (SVP). Továbbítottuk feléjük a bejelentést további intézésre.

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania