Chýbajuca značka na Rakocziho ulici 10

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Daniel Sima 12. októbra 2015

Na nasej ulici vagabundi znicili a ukradli znacku zakaz vjazdu ,je to jednosmerka na rakocziho ulici, pri cisle domu 10. Je to cesta aj chodnik v jednom ,lebo tam z panelaku priamo vstupuju na cestu. Znacka tam musi byt ,koli bezpecnosti. Vela vodicov tam vojde do protismeru.Je to podla mna velmi dolezita znacka.Dakujem za porozumenie.

02. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Podnet bol zaslaný ešte vlani, počas skúšobnej prevádzky aplikácie v Komárne, preto sa na podnet hneď neodpovedalo. Problém bol odvtedy vyriešený.

Alexander Patus, vedúci Komunálneho odboru MsÚ v Komárne
02. marec 2016

Daniel Sima

Neviem ci sa to este len teraz riesi ,ale zatial tam znacka zakaz vjazdu nieje len pre informaciu.
02. marec 2016

Alexander Patus

Ospravedlňujem sa, počas riešenia sa postupovalo na základe printscreenu malej mapy bez patričného zväčšenia, a zhodou náhod presne na takto označenom mieste je pasportizované presne také isté zvislé dopravné značenie ("zákaz vjazdu všetkých vozidiel"). Rešila sa výmena tohto značenia, nakoľko toto značenie tiež bolo zničené. Vami označované značenie bude riešené samozrejme taktiež. Ďakujeme. Alexander Patus.
05. marec 2016

Ján Kučera

Ako obyvateľ dotyčného bloku potvrdzujem,že chýbajúca dopr.značka už je na svojom starom mieste.ALE,nechcem byť sebecký ohľadom iných obyvateľov mesta.Problém sa týka rovnakej cesty,ako ste osadili túto značku.Ako sa vchádza na túto cestu z Komenského ulice,tak tam boli dopr. značky:1xjednosmerná cesta a 1x vjazd zakázaný.Dopravnú značku "vjazd zakázaný" niekto odobral-ukradol.Teraz je taká situácia,že si cez túto komunikáciu ľudia skracujú cestu a mnohokrát je to až príliš veľkou rýchlosťou.A keď vychádzame zo schodišťa domu na cestu,tak je to častokrát nebezpečné.V dome bývajú starý ľudia a aj deti.A podotýkam,že neďaleko je škola a škôlka.Je len otázkou času,že sa niečo stane.Len môj návrh.Nemohla by sa tam osadiť dopravná značka : IP 28a - Obytná zóna . Kde sa smie jazdiť najviac 20KM/h.Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania