Odpadky pri garážach za ČS Shell

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Eva 26. marca 2016

Pri garážach sú neustále povyhadzované smeti.naposledy bola skládka nahlásená aj mestskej polícii,ktorá prišla, odfotila si to a tým to skončilo.toto je len minimum fotiek,tých odpadkov je tam niekoľkonásobne viac.nehovoriac o odkrytom kanály,do ktorého môže hocikto spadnúť a nezáujme mesta skolaudovať garáže,ktoré tam stoja už desiatky rokov bez prívodu elektriny.

29. marec 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet! Budeme sa snažiť Vašu požiadavku riešiť po zhodnotení situácie odborníkom príslušného odboru MsÚ v Komárne. Na základe technických a finančných možností úradu sa budeme snažiť problém riešiť.
Köszönjük a felvetést! A bejelentett problémát az illetékes szakosztály emberei igyekezni fognak mielőbb felmérni és a hivatal műszaki és anyagi lehetőségei függvényében mielőbb megoldást találni.

Králik Róbert, hovorca mesta Komárno - Komárom város szóvivője
08. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Uvedená lokalita bola z hľadiska likvidácie divokých skládok zahrnutá do zoznamu lokalít, ktoré budú postupne vyčistené (podotýkame opakovane) pomocou uchádzačov o zamestnanie.

Alexander Patus, vedúci Komunálneho odboru MsÚ v Komárne
12. apríl 2016

Božena Atkáryová

Garáže pri čerpadle pohonných hmôt Shell

Vážený pán primátor, s manželom sme majiteľmi garáže pri čerpacej stanici Shell v Komárne.Dňa 29.2.2012 bola doručená na MÚ Komárno petícia s podpisom majiteľov garáží za dobudovanie prístupovej cesty a zavedenie elektriny do garáží.Cesta bola čiastočne upravená, elektrina v garážach dodnes nie je doriešená. Postavené garáže z uvedených dôvodov stále neboli kolaudované, hoci stoja už cca 20 rokov. Z uvedených dôvodov mnohé parcely nie sú zastavané, mnohé garáže sú nedokončené, čo navádza bezdomovcov a rôznych asociálov, aby tu prespávali, aby rozkrádali jednotlivé časti garáží. Už v tom čase sme poukázali na zanedbané okolie, dnes je situácia podstatne horšia - vytvárajú sa čierne skládky smetí - priložená fotodokumentácia zo zač. marca/2016. Kedy sa dočkáme riešenia? .
20. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Vyčistené, odvezených 25 m3 odpadu po neporiadnych obyvateľoch. Podnet vyriešený.

Alexander Patus, vedúci Komunálneho odboru MsÚ
22. apríl 2016

Božena Atkáryová

Nedostala som odpoveď, kedy bude riešená elektrina v uvedených garážach a vôbec či v tomto smere sa dočkáme nejakého riešenia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania