PracovníciVPP

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Uzavretý
meno
Margita Leporisová 31. marca 2016

Bývame na na prízemí ul.B.Királya, naproti kotolne kde sa schádzajú VPP pracovníci. Sme dôchodcovia, strážime malé deti a lete máme budíček o 6,30, používajú vulgárne slová aké nie sú pre uši malých detí,zamykajú bicykle o hromozvod s reťazami pri odo mykaní sa ozýva celý byt,z vlastných zdrojov sme vysadili živý plot čo sa tiež zničilo keď opierali svoje dopravné prostriedky,asi 5 rokov parkuje nepojazdné auto niektorého pracovníka a zaberá aj tak málo parkovacích miest,už sme to aj s petíciou od obyvateľov nahlásili všetkým predošlým starostom ale nič sa nedialo. Na svoje potreby požívajú múry našich domov aj kotolne, našli sme pod balkónom aj veľké potreby. Boli by sme radi keby sa stanovište preložilo niekam inam aj my chceme bývať slušne a čisto.Ďakujem

04. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet! Budeme sa snažiť Vašu požiadavku riešiť po zhodnotení situácie odborníkom príslušného odboru MsÚ v Komárne. Na základe technických a finančných možností úradu sa budeme snažiť problém riešiť.
Köszönjük a felvetést! A bejelentett problémát az illetékes szakosztály emberei igyekezni fognak mielőbb felmérni és a hivatal műszaki és anyagi lehetőségei függvényében mielőbb megoldást találni.

Králik Róbert, hovorca mesta Komárno - Komárom város szóvivője
08. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Žiaľ Mesto Komárno nemá k dispozícii vhodnejší objekt na organizovanie malých obecných služieb, ako v súčasnosti na tento účel využívaná budova bývalej kotolne. Ospravedlňujeme sa za správanie uchádzačov o zamestnanie, i keď nie sú v pracovnoprávnom vzťahu s Mestom Komárno. V každom prípade vyvinieme úsilie na to, aby sa správali slušnejšie, neznečisťovali okolie. Treba mať na zreteli, že títo ľudia vykonávajú verejnoprospešnú činnosť pre nás všetkých, svojou vykonanou prácou šetria finančné prostriedky Mesta Komárno inak potrebné na zabezpečenie týchto prác dodávateľským spôsobom. Čo sa týka zaparkovaného auta, nepatrí ani jednému z uchádzačov o zamestnanie, ani nikomu z organizátorov MOS.

Alexander Patus, vedúci Komunálneho odboru MsÚ v Komárne
11. apríl 2016

Margita Leporisová

Vážený p. Patus, ja si myslím že v objektoch pri novom trhovisku pri mestskej polícii by ste vedeli nájsť vhodný priestor na zhromaždenie sa týchto ľudí, je tam aj WC a neznepríjemňovali svojim správaním obyvateľov. To že akú verejnoprospešnú prácu vykonávajú títo pracovníci by som vedela porozprávať. P. Patus ani Vy by ste nechceli mať pod oknami takýchto ľudí.
14. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Lokalizácia priestoru pre uchádzačov pre zamestnanie je kľúčová pre vykonávanie menších obecných služieb. Vami navrhovaná lokalita nie je vhodná na tento účel, nakoľko sa nachádza na konci mesta z hľadiska rajonizácie uchádzačov o zamestnanie a ich pracovný čas by sa premrhal na presun do svojich pracovných rajónov.

Alexander Patus, vedúci Komunálneho odboru MsÚ
02. jún 2016

Margita Leporisová

Dobrý deň,p. Patus viem že môj podnet je v riešení, ale chcela by som poprosiť, keď už tu tí pracovníci musia byť tak keby ste im zabezpečili aspôn nejaké držiaky na bicykle, každú partiu musím zvlášť upozorniť aby nepripínali svoje bicykle o hromozvod a tým pádom ich opierajú a primknú o stromy a vysadený živý plot čím ich dolámu.Ďakujem, Leporisová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania