Eötvös utca

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Edita Sokolaiová 09. mája 2016

Szeretném megkérdezni, hogy meddig kell még várni a már többször bejelentett helyzet megoldásra? Mikor kerül vissza a Menház elé a " Megállni és várakozni tilos" tábla, mert egyre rosszabb a helyzet.
A másik probléma (szintén ebben az utcában) : a lakótömbökhöz vezető út, a nap 70%-ban parkoló autókkal van beállva. Segítene egy útfelfestés.

10. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet! Budeme sa snažiť Vašu požiadavku riešiť po zhodnotení situácie odborníkom príslušného odboru MsÚ v Komárne. Na základe technických a finančných možností úradu sa budeme snažiť problém riešiť.
Köszönjük a felvetést! A bejelentett problémát az illetékes szakosztály emberei igyekezni fognak mielőbb felmérni és a hivatal műszaki és anyagi lehetőségei függvényében mielőbb megoldást találni.

Králik Róbert, hovorca mesta Komárno - Komárom város szóvivője
11. máj 2016

Odpoveď samosprávy

Problém vyriešený. A bejelentés megoldva.

Alexander Patus, vedúci komunálneho odboru MsÚ
Patus Sándor, a hivatal kommunális osztályvezetője
12. máj 2016

Edita Sokolaiová

Köszönöm.

A bejelentés első része megoldva, viszont a másik rész még megoldásra vár.
08. jún 2016

Jana

Aktuálisan...
09. jún 2016

Jana

Autókkal elált bekötő út Eötvös utca

Szeretném bejelenteni, hogy a lakóházakhoz vezető bekötő utat napi szinten autókkal állják el, mint ahogy a mellékelt képen is látszik. Szinte naponta tudnám a képeket feltölteni hasonló parkolási megoldásokkal. Lehetne ezzel valamit kezdeni, mert kezd nagyon bosszantó lenni a helyzet? Köszönöm
10. jún 2016

Jana

És tessék íme a mai aktuális helyzet is... Kérem az illetékeseket h mihamarább cselekedjenek. A környéken sok az idős ember. Kiváncsi lennék, h baj esetén egy mentő pl hogy jutna be a beteghez. Köszönöm
21. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Na fotkách, ktoré ste zverejnili sú zaparkované autá, ktoré blokujú križovatku miestnej komunikácie Eötvösova ul. v mieste napojenia pri bývalej banke v smere ku hromadným garážam a k obytným blokom. Týmto nesprávnym parkovaním vodiči porušili § 25 ods.1 písm. d) zákona č.8/2009 Z.z. o cestnej premávke podľa ktorého „Vodič nesmie zastaviť a stáť na križovatke a vo vzdialenosti kratšej ako 5 m pred hranicou križovatky a 5 m za ňou;“
Nesprávne parkovanie je sledované Mestskou políciou v Komárne, v prípade ak niekto zistí nesprávne parkovanie je potrebné zavolať Mestskej polícii na bezplatné tel.č. 159, a problém bude riešený v zmysle § 43 ods.5 uvedeného zákona.

Veronika Vargová, odborná referentka Komunálneho odboru MsÚ
22. jún 2016

Edita Sokolaiová

Dobrý deň p.Vargová ,

Ďakujeme za odpoveď k danej téme.
Žiaľ, musíme skonštatovať, že výkladom zákona o cestnej premávke sa tento problém nevyrieši, a neustále zaťažovanie pracovníkov Mestskej polície tiež nie je riešením, v prípadoch keď lokálny vodiči , alebo vodiči z iných miest nevidiac žiadne značenie , alebo zákaz, zaparkujú tak, že blokujú prístupovú cestu. Podotýkame , že blokujú príjazdovú cestu k dvom obytným domom, kam sa v prípade potreby nedostane sanitka, alebo hasiči !
Možným , a nie nákladným riešením by mohlo byť vodorovné značenie žltej kľukatej čiary resp. šrafovania, po oboch stranách príjazdovej cesty.
Vopred ďakujeme za spoluprácu, a kladné vybavenie tejto veci.
23. jún 2016

Jana

Dobrý deň. Aktuálny stav na komunikácie Eötvösova ul. v mieste napojenia pri bývalej banke v smere ku hromadným garážam a k obytným blokom. Žiadame o vyriešení situácie na základe početných sťažností.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania