Prepadnutá zem/kanalizácia - Beomlott föld/kanalizáció

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Ildikó Németh 01. júna 2016

A lépcsőbejárat melletti földterület be van omolva valószinűleg a megrongálódott kanalizáció miatt. A helyzet évről évre rosszab és az itt lakók elmondása szerint. Jelenleg patkányok járatául szolgál ez az üregekben gazdag rész és kanalizáció szag árad belőle.

01. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet! Budeme sa snažiť Vašu požiadavku riešiť po zhodnotení situácie odborníkom príslušného odboru MsÚ v Komárne. Na základe technických a finančných možností úradu sa budeme snažiť problém riešiť.
Köszönjük a felvetést! A bejelentett problémát az illetékes szakosztály emberei igyekezni fognak mielőbb felmérni és a hivatal műszaki és anyagi lehetőségei függvényében mielőbb megoldást találni.

Králik Róbert, hovorca mesta Komárno - Komárom város szóvivője
03. jún 2016

Karol Ďumbier

Kanalizácia sa prepadáva nie len pred vchodom číslo 6 (fotka) ale pred všetkými troma vchodmi domu Damjanichova 2-6. Problém bol nahlásený správcovi domu už niekoľkokrát, ale podľa ich vyjadrenia toto už patrí mestu, resp. KomVaKu.
08. júl 2016

Ildikó Németh

Kérem írják meg milyen fázisban tart a probléma megoldása vagy legalább adjanak infomációt kihez/vagy milyen szervezethez kell fordulni, akik megitélik a helyzet súlyosságát.
Jó lenne a lyukakat feltölteni, de addig ez nem lehetséges, míg nem tujduk mitől omlik be a föld.
22. apríl 2017

Odkaz pre starostu

Na základe mailovej informácie​ od zadávateľa je podnet považovaný za vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania