Füves terület útként használva a centrumban

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Neriešený
meno
Barnabás Németh 06. júna 2016

Tisztelt Címzett!
A képen pirossal körvonalazott, illetve nyilakkal kijelölt rész egy füves terület volt, mindaddig amíg a városi rendőrök el nem kezdtek azon keresztül mászkálni a gépjárműveikkel naponta többször - ezzel gyönyörű példát mutatva a lakosoknak. (A saját szememmel láttam.) Ezt követően az ott lakó gépjármű tulajdonosok követték a városi rendőrök példáját és ők is napi szinten az annó füves területen keresztül közelítik meg a parkolót! A város központnak így kell kinéznie? Nem képesek kibetonozni egy feljárót a padkához ahol eredetileg kéne bemenni parkolóba a járdát keresztezve+kijavítani a parkoló felén megtalálható úthibákat? Nem elég, hogy a Klapka téren is a gyermekeinket az autós forgalomtól kell félteni!!?? Minden olyan, amilyenné az emberek teszik!

07. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet! Budeme sa snažiť Vašu požiadavku riešiť po zhodnotení situácie odborníkom príslušného odboru MsÚ v Komárne. Na základe technických a finančných možností úradu sa budeme snažiť problém riešiť.
Köszönjük a felvetést! A bejelentett problémát az illetékes szakosztály emberei igyekezni fognak mielőbb felmérni és a hivatal műszaki és anyagi lehetőségei függvényében mielőbb megoldást találni.

Králik Róbert, hovorca mesta Komárno - Komárom város szóvivője
23. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia Komárno sa zaoberá s uvedenou problematikou každodenne.

Mestská polícia
27. jún 2016

Barnabás Németh

Tisztelt "Mestská Polícia"!

Nap mint nap látom, hogy semmi előrelépés nincs az ügyben, egyre gyakrabban és többen használják útként a valamikori füves területet. Ennyi erővel akkor az Anglia parkon keresztül is bárki áthajthatna!

Ha megteremtődnének a megfelelő körülmények a parkoló normális megközelítéséhez, akkor valószínűleg nem használnák útként azt a területet.

Ahogy azt már több helyen is tette a város lebetonozott oszlopokat kellene oda elhelyezni és akkor akadályozva lenne a füves területen való áthaladás.

Az út felől a járdaszegélyhez betonból ki kéne alakítani egy feljárót, vagy lecserélni a járdaszegélyt olyanra ami megfelelő az autók számára is (lásd a linken található képet: http://www.rozswagen.hu/sites/default/files/Fel%20rajz%201.JPG) A a parkoló felöli oldalon pedig ki kéne javítani az úthibákat!
17. október 2016

Barnabás Németh

Már két kráter kezd képződni a valamikor "füves" területen, amit útként használnak.
18. október 2016

Barnabás Németh

Kész "gyönyör" ezt látni minden nap!!
25. október 2016

Barnabás Németh

Ilyen oszlopok elhelyezése a valamikori füves területen megoldást jelentene a problémára!
02. marec 2017

Ildikó Németh

Látom problémája továbbra is "megoldás alatt" van. Szerintem nem lesz előrehaladás, amíg Ön nem tesz valamit. Egy hasonló helyzetben apukámmal egy nagyobb követ helyeztünk el, hogy egyértelmű legyen az autók számára meddig mehetnek. Működött. Jelenleg tudok is egy nagy kőről, ami elhagyatottan van egy előző városi ásatás után. Felhasználható :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania