Kezeletlen fa

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Noémi 21. júna 2016

Tisztelt Város vezetőség!
Ez a fa már évek óta ilyen állapotban van, sőt egyre rosszabb, már szinte alig lehet elhaladni alatta, teljesen elzárja a "járható" szakaszt. Nagyon sokszor járnak a favágók olyan fákat megvágni, amikkel az ég világon semmi baj nincs, ezt miért nem vágják meg? Életveszélyesen be van dőlve, mivel akkora súlya van a belógó ág résznek, hogy teljesen megdönti a fát. Kérném szépen megmetszeni ezt a fát, ami évek óta így van a Gusto pizzéria mögött.
Köszönjük!

22. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet! Budeme sa snažiť Vašu požiadavku riešiť po zhodnotení situácie odborníkom príslušného odboru MsÚ v Komárne. Na základe technických a finančných možností úradu sa budeme snažiť problém riešiť.
Köszönjük a felvetést! A bejelentett problémát az illetékes szakosztály emberei igyekezni fognak mielőbb felmérni és a hivatal műszaki és anyagi lehetőségei függvényében mielőbb megoldást találni.

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal
05. september 2016

Noémi

Tisztelt Önkormányzat!
A bejelentés jún. 19.-én történt, azóta sincs semmilyen változás ezzel a fával kapcsolatban. Ennyire bonyolult felhívni a városi favágókat, hogy kimenjenek? Időpontot egyeztetni? Nem hiszem, hogy a hatalmas vihar óta még mindig annak nyomainak eltüntetésén dolgoznának ennyire nagy erővel, hogy ne érjenek rá. Már nem lehet arra fogni, az már régen volt.

Hozzá tenném azt is, hogy amikor elindult ez a bejelentő oldal, akkor bejelentettem valamit, amit 1-2 hónapon belül meg is csináltak, de amióta feljebb lendült ez az oldal bejelentés forgalma, valahogy tulságosan lelassult a cselekvés a problémákkal kapcsolatban. Minden felesleges panaszt kitesznek, olyat is aminek semmi komoly jelentősége nincs, ezáltal lassítva az igazán fontos dolgok elintézésének idejét. Miért nem bírálják jobban felül a panaszokat, hogy ne lehessen minden semmiséget bejelenteni?? Bezzeg az én Szúnyogos panaszomat nem tették ki, ami igazán fontos lenne, és összesen egyszer volt csak permetezve a szúnyogok ellen, ami semmit nem ért....... Nem igazán várok választ erre, hiszen eddig se válaszoltak. Köszönöm
26. september 2016

Odpoveď samosprávy

podnet bol vyriešený

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania