Járhatatlan út

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Neriešený
meno
Noémi 21. júna 2016

A garázsok felőli útszakasz járhatatlansága felháborító! Ahogy a képeken is jól látható, egy bizonyos résztől kezdve rá lett szórva valami homokos kő egészen az útig, aminek az állapota katasztrofálissá vállt az utóbbi időben. Javasolnám, hogy szedjék fel ezt a semmit nem érő homokos kő szakaszt és rendesen aszfaltozzák le, hogy a bejárás akadálymentes legyen a garázsokhoz és további haladásra is. A leglassabban, 1-es sebességi fokozatban haladva is járhatatlan ez az út szakasz, kb. 10-20 méteren.
Köszönjük!

22. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet! Budeme sa snažiť Vašu požiadavku riešiť po zhodnotení situácie odborníkom príslušného odboru MsÚ v Komárne. Na základe technických a finančných možností úradu sa budeme snažiť problém riešiť.
Köszönjük a felvetést! A bejelentett problémát az illetékes szakosztály emberei igyekezni fognak mielőbb felmérni és a hivatal műszaki és anyagi lehetőségei függvényében mielőbb megoldást találni.

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal
18. júl 2016

Barnabás Németh

A napokban valaki betemette földdel ezeket a hatalmas mélyedéseket, aminek semmi értelme nem volt mert az első esőzés után az arra áthaladó autók újra kimélyítették a lyukakat és ugyan olyan elfogadhatatlan a helyzet mint volt!
TEHÁT ÉRDEMBEN SEMMIFÉLE ELŐRELÉPÉS NEM TÖRTÉNT!
Nem tudom, hogy ki volt az az okos, aki így akarta megoldani a problémát, de semmi értelme nem volt, normális aszfaltra lenne szükség azon a 20-30 méteres szakaszon, nem pedig hülyeségeket kitalálgatni!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania