Havarijný stav vozovky (výtlky) - Dunajské nábrežie

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Roman 22. júna 2016

Cesta na Dunajskom nábreží predovšetkým od Meštianskej ulice po ulicu Eotvosa je už posiata výtlkmi a nové naďalej vznikajú, začne sa táto situácia riešiť ?? Alebo musíme slalomovať a ničiť si nápravy až do ohlásenej veľkej rekonštrukcie, ktorá ktovie kedy bude...

23. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet! Budeme sa snažiť Vašu požiadavku riešiť po zhodnotení situácie odborníkom príslušného odboru MsÚ v Komárne. Na základe technických a finančných možností úradu sa budeme snažiť problém riešiť.
Köszönjük a felvetést! A bejelentett problémát az illetékes szakosztály emberei igyekezni fognak mielőbb felmérni és a hivatal műszaki és anyagi lehetőségei függvényében mielőbb megoldást találni.

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal
26. júl 2016

Roman

Výtlky sú opravené, podnet môžeme považovať za vyriešený, aj keď by sme už privítali novú vrstvu vozovky a to čo najskôr.
13. september 2016

Roman

Na vozovke sa pri vjazde do prístavu a križovatky so Svätojánskou ulicou nachádzajú nové výtlky. Je potrebná ich vysprávka.
03. december 2016

Roman

Na celom úseku cesty pribudli nové výtlky, ešte aj horšie ako tie predchádzajúce... Látanie tejto cesty nemá absolútne žiadny význam, sú to len vyhodené peniaze, je nutná súvislá rekonštrukcia celej ulice a nová asfaltová plocha a to čo najskôr..
24. február 2017

Roman

Situácia na danom úseku už začína byť naozaj neúnosná ... Je to výtlk na výtlku ... Jej stav až ohrozuje bezpečnosť cestnej premávky ... Vyzývam na okamžitú nápravu... Pomaly už to ani nebudeme môcť klasifikovat ako cestnú komunikáciu...
27. február 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Köszönjük a bejelentést.

Mestský úrad Komárno, Komáromi Városi Hivatal
17. marec 2017

Roman

Celkom v krátkom čase boli výtlky zaplátane. Nemuseli sme čakať až do leta,ako po iné roky, čo potešilo na jednej strane, ale na druhej strane ako som podotkol, plátanie tejto cesty z dlhodobého hľadiska je vyhadzovanie finančných prostriedkov do luftu. Je nutná kompletná výmena asfaltového povrchu.
12. máj 2017

Roman

Výtlky sú späť !!! ... A to v dosť hojnom počte, je potrebné aspoň ďalšie látanie na celom úseku ... !!!! Ak už nič iné
17. jún 2017

Roman

Celá ulica prešla rozsiahlou rekonštrukciou, natiahnutá bola nová asfaltová plocha :) Konečne :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania