Nebezpečie na ulici kvôli autám

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Neriešený
meno
Daniel Sima 04. júla 2016

Dobry den, potrebujeme vyriesit jeden velky problem tykajuci sa jednej frekventovanej cesty ,ktora je aj chodnik aj cesta. Cesta je na Rakocziho ulici hlavne medzi lekarnou kde su zaroven aj ordinujuci lekary a medzi panelakom.
Kôli hustej premavke, sme ohrozovany obyvatelia pred hlavnym východom, mame sice aj nudzovy vychod ale nikto tadial nechodi lebo je neprakticky ,každy parkuje s tej strany kde je hlavny vchod z druhej to nieje mozne lebo je tam hlavna bratislavska cesta.
Tymto ziadame primatora mesta ,aby to riesil.Tato cesta bola z bezpecnostnych dovodov uzavreta, no koli niekomu to odstranili.Boli tu totiž aj zrazeny.Vodici tadeto vyslovene prelietaju a skracuju si cestu aj dost vysokou rychlostou!Tak ziadame aspon spomalovac na viacerych miestach aspon na dvoch.Byvaju tu deti!

06. júl 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Köszönjük a bejelentést.

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal
23. september 2016

Daniel Sima

Vôbec sa nič neurobilo, žiadne kroky ohladne bezpečia!
31. júl 2018

Daniel

Vobec neberu tento dovod vazne.
Vobec nic neriesili.
Je to smutne , ze ani na deti uz nedbaju.
08. september 2018

Ján Kučera

Môj predošlý komentár niekto vymazal.A to som tam nenapísal žiadne hanlivé slovo.Hanbite sa!
K téme:Aký problém by bol,ak by na začiatok cesty dali dopravnú značku B31a s číslovkou 10 km/h ? alebo dopravnú značku IP28a - obytná zóna.Alebo tam vráťte značku,ktorá tam bola B37 - prejazd zakázaný.
04. október 2018

Ján Kučera

Veľmi nerád by som privolal nejaké nešťastie.....ale ak sa na tejto ceste stane niečo zlé,tak prípadné škody môžeme od mesta vymáhať súdnou cestou?No vyzerá to tak že áno ,lebo sa k tomuto problému staviate veľmi ľahostajne a nedbanlivo.
11. jún 2023

Daniel Sima

Je rok 2023 ,od 2016 sa nic nevyriesilo :(

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania