Lehetséges parkoló hely

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Neriešený
meno
Noémi 17. októbra 2016

Az egyre több autó vásárlások miatt a parkolás már szinte lehetetlenné vállt a Klapka utcán. Az autók már szinte egymás hegyén hátán is leparkolnak, kuka előtt, végig az út szélén, ahol csak némi helyet találnak. Itt található egy teljesen kihasználatlan terület, ahol megépülhetne egy nagyon is hiányolt nagy méretű parkoló. Ez a terület üresen áll, sár borítja, kihasználatlanul, ha már sehol nincs hely parkolni, akkor azonban itt is meg szoktak állni autókkal. Nagyon jó lenne ide megtervezni egy nagy méretű parkolót, mert már lassan minden hely foglalt lesz. Szerintem ez az összes itt lakó számára megfelelő lenne, és igényelnék!!
Tudom, hogy ez nagy kérés, de ha ötletként még nem merült volna fel, legalább ennyiben segítettem, hátha nem megoldhatatlan!
Köszönöm minden lakó nevében!

18. október 2016

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Köszönjük a bejelentést.

Mestský úrad Komárno - Komáromi Városi Hivatal
24. október 2016

Noémi

24. október 2016

Noémi

Mint látható a még több mellékelt kép alapján, és higgyék el, akár naponta fényképezhetnék szebbnél szebbeket, látszik, hogy az autók már egymás mögé egymás elé is megállnak, ahol csak egy cseppnyi helyet is találnak, mivel a parkolók száma elfogyott. Az autók ott állnak meg, ahol csak nem szégyellik, ezzel akadályozva a biztonságos elhaladást és forgalmat. Ez a parkoló a "Lehetséges parkoló"-tól kb. 50 méterre található VivaCityGym előtt van, tehát ha megépülne az új nagyméretű parkoló, ezek a problémák megszűnnének, hiszen nem lenne messze tőle, és az itt parkoló autósok le tudnának hova parkolni a kressznek megfelelően.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania