Katastrofálna situácia s parkovaním

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Neriešený
meno
Roman 20. augusta 2017

Dobrý deň,
touto cestou by som Vás rád požiadal o riešenie katastrofálnej situácie s parkovaním na ul. Stavbárov 2 a 4 v Komárne ( viď príloha ), keďže predmetný panelový dom má 46 bytov a pred ním je cca 14 parkovacích miest a z tohto dôvodu sme nútení odparkovávať svoje motorové vozidlá aj na chodníky a trávnaté plochy, čo je v rozpore s ďalšími legislatívami a za ich porušenie sme vystavení uloženiu možných pokút a sankcií od príslušných orgánov. Je to naozaj patová dlhodobá situácia a žiadam Vás o pomoc a jej riešenie. Jednou z možností je predĺženie resp. výstavba nových parkovacích miest smerom na ul. Stavbárov 6 a 8, kde sa momentálne nachádza zarastené nefunkčné pieskovisko alebo ďalšou alternatívou je predĺženie parkoviska k smietiakom, ktoré sa nachádza na ul. Palatínovej.Ďakujem

21. august 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet.

MsÚ Komárno
21. február 2019

Fanny Leszkóová

Dobrý deň, ani na ulici Pávia žiaľ je menej parkovacích miest ako je aut. v ulici by sa vôbec nemohlo parkovať lebo tam sú chodníky a vonku čo spravili parkovacie miesta tie sú dobre len keď stavali tieto paneláky okolo 1979 tak nebolo toľko aut ako dnes.
10. august 2021

Roman

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený V prilohe prikladam aktualny stav ohladom predmetneho parkovania. Katastrofalna situacia s parkovanim trva nadalej. Poprosil by som o riesenie predmetneho nepriazniveho stavu. Dakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania