A reklámját neki!

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Feri 12. marca 2018

Reklámoszlop a járdán! Az új reklámfelület elhelyezésénél nem vették figyelembe a betegek mozgását a poliklinikára (-ról). Sőtt, még a betegszálítást is gátolni képes.

12. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. köszönjük a bejelentést.

MsÚ - VH
12. marec 2018

Dominika

nie sme nahodou na Slovensku???
14. marec 2018

Attila

V mene lekárov, pacientov a občanov - chodcov, ktorí vyjadrili rozhorčenie, ako správca Polikliniky sv. Valéria dôrazne žiadame p. primátora, aby ihneď dal odstrániť tento reklamný stĺp, kt. vyrástol minulý týždeň pred budovou polikliniky na chodníku za rekordných 1 deň.
Okrem toho, že stĺp je estetický omyl, umiestnenie na chodník, dokonca tesne pri vchode hlavnej budovy je neoddôvodniteľné. Kto pozná miesto, vie, že je tam chodcov veľmi veľa, okrem pacientov aj školákov z 2 škól, je to tepna VII. sídliska. Zrejme preto naši predkovia vymysleli dostatočne široký chodník, Zabranie skoro 1/3 až polovice chodníka je hrozný nezmysel a takéto umiestnenie je aj z hľadiska bezpečnej premávky chodcov nebezpečné.
Pred vchodom je vyhradené miesto pre sanitky, vozidlá pre ZŤP a biol. materiál - je tam veľmi rušno. Pri jeho obsadení pacienti hendikepovaný, vozičkári nemajú možnosť prejsť cez zúčený chodník, a musia zísť, tak sa dostanú do dráhy áut pred parkoviskom, okrem toho je tam pre vozičkára nebezpečný obrubník!
Za ten krátky čas už tam aj auto narazilo!
Na okolí je dostatočné miesto pre tento stĺp, tak aby sa nevytvorila zbytočná bariéra!
MUDr. Attila Czirfusz
17. marec 2018

Feri

A egészségügyi központ látogatóinak nevében köszönetemet fejezem ki a reklámoszlop gyors eltávolításáért. Bízom abban, hogy a kommersz reklámoszlopok, amelyek elbújván a www.komarno.sk mögé fejtik ki a reklámszmog terjeszkedésének fogalmát a városunkban nem kapnak terjeszkedési lehetőséget.
Feri
17. marec 2018

Attila

V mene pacientov a zamestnancov Polikliniky sv. Valérie na Eotvosovej u. ďakujem p. primátorovi a vedeniu mesta, že tak promtne (16.3.2018) dali odstrániť reklamný stĺp.
MUDr. Attila Czirfusz

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania