Dzsungel a komáromi Gördeszkapark mellett

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

V riešení
meno
Krisztián Kacsinecz 26. augusta 2018

Jó napot! A Gördeszkapark mellett, a Vág-híd tövében fekvő területen (térkép csatolva) helyenként már a padokat is túlnövi a gaz. A területen focipálya található, ami használhatatlan a "dzsungel" miatt, ezen kívül népszerű kutyasétáltató hely volt, amíg be nem nőtte teljesen a gyom. A jelenlegi állapot egészségtelen (allergiát okozó gyomnövények), veszélyes az emberekre és a kutyákra is (kullancstenyészet), valamint esztétikai szempontból sem egy kellemes látvány. A közelben lakunk, rendszeresen járunk errefelé. Idén egyetlen egyszer kaszálták le itt a füvet nyár elején, július közepe óta burjánzik a gaz. Kérem a probléma mielőbbi orvosolását! Üdvözlettel Kacsinecz Krisztián

27. august 2018

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Köszönjük a bejelentést.

MsÚ
18. jún 2019

Krisztián Kacsinecz

Tavaly óta nem változott a helyzet, a területet továbbra sem kaszálják rendszeresen, most is burjánzik a gaz. Csak annyi a változás, hogy több a szúnyog, ezek jól elvannak a "dzsungelben". Kérem a probléma mielőbbi orvosolását!
24. jún 2019

Krisztián Kacsinecz

A Gördeszkapark mellett, a Vág-híd tövében fekvő területen (térkép csatolva) idén is burjánzik a gaz. A területen focipálya található, ami használhatatlan a "dzsungel" miatt, ezen kívül népszerű kutyasétáltató hely. A jelenlegi állapot egészségtelen (allergiát okozó gyomnövények), veszélyes az emberekre és a kutyákra is (kullancs- és szúnyogtenyészet), valamint esztétikai szempontból is kifogásolható. Tavaly augusztusban már jeleztem a problémát, akkor egyszer megtisztították a területet, de azóta sem kaszálják rendszeresen. Kérem a probléma mielőbbi orvosolását!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania