Ul. slobody-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Silvia 23. mája 2019

Cesta na ul. Slobody v križovatke s bývalo Sódovkárňou je v katastrofálnom stave. Obrovské jamy, odletujúce kamene spod kolies áut a obrovská kaluž po daždi. Táto cesta slúži zároveň aj ako prechod z jedného chodníka na druhý, ale je neprechodný ako pre chodcov tak pomaly cesta už aj pre autá. Dobré na zničenie podvozku a kolies. Taktiež mamičky s kočíkmi majú čo robiť, aby sa predrali s deťmi cez tento tankodrom. Zúfalo prosím aj v mene našich obyvateľov o nápravu.
Ďakujem
S pozdravom

04. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Podnet budeme riešiť.
Kto? MsÚ Komárno

MsÚ Komárno
28. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Na uvedenom úseku ul. Slobody sme menšie výtlky resp. poškodenia opravili. Nakoľko vyriešenie vami zaslaného podnetu je finančne náročnejší, preto tento plán musíme zaradiť do rozpočtu. A až po schválení rozpočtu bude vykonaná rozsiahlejšia oprava cesty.
S pozdravom
Kto? Mestský úrad Komárno
17. júl 2019

Silvia

Dobrý deň,
na základe Vášho vyjadrenia sa k podnetu,ktorý nebol skutočne riešený Vás žiadam, aby ste ho na stránke mesta neuvádzali ako VYRIEŠENÝ.Je to voči občanom mesta nekorektné a
zavádzajúce !!! Ľudia tadeto prechádzajú denne aj viackrát a je viditeľné,že nič sa nepodniklo v tejto záležitosti,nič nezarobilo,viď fotky.Smutné,že takýmto spôsobom riešite problémy tohoto mesta.
17. október 2019

Silvia

Dobrý deň,určitý úsek cesty ( v strede ) sa zarobil,ale časť cesty je ešte stále nezarobená,takže ak sa zatáčate z hlavnej cesty,ešte stále idete vypadnúť z auta,tak je rozbitá.Ľudia nechápu túto robotu,prečo sa to už nedalo dať celé naraz do poriadku a celé zarobiť ?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania