Zvolenská ul.-Zeleň a životné prostredie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Juraj Farkas 12. júna 2019

Nem tudunk kimenni az udvarra, mert a szúnyogok felfalnak minket, természetesen az állataink is szenvednek. Magyarban már napok óta permeteznek, nálunk ezt miért nem lehet ? Miért kell könyörögni, hogy valami történnyen ? Köszönöm !

14. jún 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu ohľadom pozemnej aplikácie insekticídu proti lietajúcemu hmyzu Vám oznamujeme, že Mesto Komárno zahájilo dezinsekčný zásah – pozemný postrek proti komárom 25.4.2019, t.j. v dostatočnom časovom predstihu prípravkom, ktorý zamedzí liahnutiu komárov na plochách s najväčším výskytom komárov.
Nakoľko v mesiaci máj bol úhrn zrážok nadmerný, žiaľ vykonaný postrek nezamedzil liahnutiu komárov a v súčasnej situácii je možné len obmedziť ich nadmerný výskyt a nie eliminovať ich.
Od 9.6.2019 sa vykonáva postrek komárov denne dvakrát a to v skorých ranných hodinách tesne pred východom slnka a v podvečerných hodinách po západe slnka pri bezvetrí. Z dôvodu nadmerného výskytu komárov sa pozemný postrek realizuje od uvedeného dátumu aj na sídliskách a v blízkosti obydlí, nielen v okolí vodných tokov.

Kto? MsÚ Komárno

MsÚ Komárno
19. jún 2019

Juraj Farkas

Nálunk / Zvolenská 19/ a helyzet nem változott, nem vettem észre, hogy kevesebb lenne a szúnyog. Hozzánk a hókotrók is csak többszöri reklamálás után jönnek ha jönnek. A kameráim többszöri átnézése után sem látok permetező autót, ha esetleg közölnék a permetezés dátumát, akkor tudnám ellenőrizni a valóságot.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania