Elektrárenská cesta-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Uzavretý
meno
Lívia Markovicsová 24. júla 2019

Dobrý deň. S odstupom času mám stále potrebu sťažovať sa, a to na hluk, ktorý sa niesol mestom počas troch festivalových nocí z akcie Basement festival. Nie som si istá, či sa festival takéhoto charakteru a s takouto aparatúrou hodí do centra mesta. Bývam síce ďalej, no miestami som mala pocit, že nám hrajú na balkóne. Keď sa v piatok spustil prílev mládeže, ktorá cestovala z okolitých dedín vlakom, podaktorí už podgurážení, niektorí s fľašou v ruke, len sa mi potvrdilo, že tá "hudba" sa nedá počúvať v triezvom stave, i keď väčšina obyvateľov Komárna tak bola nútená spraviť... V teple domova... Viem, mesto sa chce zviditeľniť, ale akú vrstvu ľudí chce osloviť? Lebo si naozaj nemyslím, že účastníci festivalu sa vrátia s cieľom spoznať krásy nášho mesta. Je nutné povoliť aj 4. ročník?

27. november 2019

Štefan Tóth

Elektrárenská cesta-Verejný poriadok-iné

Problém: RUŠENIE NOČNÉHO KĽUDU
Vedenie mesta Komárno zjavne súhlasilo s konaním "Basement festivalu", neberúc ohľad nielen na svojich občanov, ale ani na rodiny s malými deťmi.
Dnes 20.07.2019 je to už v poradí 3. noc, čo sa v tomto "festivalovom" meste nedá spať, ale vedeniu mesta to zjavne nevadí, hlavné, že sa zdrogovaní a sfetovaní spoluobčania majú kde do rána zabávať, lebo to, čo tu všade znie, normálny človek bežne nepočúva. Žiaľ, malému dieťaťu, ktoré nevie, čo sa deje, prečo nemôže v noci kľudne spať, to človek nedokáže vysvetliť.
Ďakujeme Mesto Komárno - nezabudneme!
27. november 2019

Beáta Marázová

Elektrárenská cesta-Verejný poriadok-iné

Dobrý deň ,
Obraciam sa na Vás s prosbou alebo skôr sťažnosťou , od 15.7.2019 je uzatvorená cesta Elektrárenská nie len pre auto dopravu ale aj pešo , nakoľko tu bývajú aj dôchodcovia a dosť sa im skomplikuje dostať sa do mesta , vedenie mesta alebo čo vydávajú povolenia na takéto festivaly mohli brať ohľad na občanov . Nehovorím o tom hluku čo tento festival obnáša !!! vôbec sa neberie ohľad na noční kľud.
Už 16.7.2019 22:45 som bola nútená kontaktovať Mestskú políciu nahlásiť že nie je dodržaný nočný kľud , lebo už vtedy prebiehala hudobná produkcia . Letného festival je určite správna idea, no treba dôkladne vybrať miesto
Pre toto Vás poprosím o bratie ohľadu na obyvateľov tejto lokality , aby nebola uzávierka cesty a dodržanie nočné kľudu .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania