Vodná ul.-MHD-meškanie spojov

Zodpovednosť za riešenie: Komárno

Vyriešený
meno
Erzsi 19. marca 2020

Ak pandémia bude trvať napr. 3-6 mesiacov, tak v meste nebudú vôbec premávať autobusy MHD (a ani taxíky) ? V iných mestách MHD funguje, vodiči aj cestujúci musia však mať rúška, prečo to tak nemôže byť aj u nás ? Ja mám problémy s kolenami a minimálne týždenne 1 x by som mala ísť na injekciu k lekárovi na poliklinike na ul. Eötvösa no neviem sa tam dostať, pretože nemám auto, nemôžem sa ani bicyklovať ani veľa chodiť pešo !! A takých dôchodcov ako som ja je určite viac, takže buďte taký láskavý a urobte s tým niečo !

21. marec 2020

Laci

Komárno zaviedlo ako prvé zadarmo MHD a ako prvé ho aj úplne zastavilo.Hambite sa všetci poslanci a aj pán primátor!
22. marec 2020

Erzsi

No veď práve, včera v správach na JOJ-ke oznámili, že v Trnave vzhľadim na to, že nepremávajú taxíky kvôli koronavírusu bude MHD bezplatná !!! Zamyslite sa nad tým páni poslanci !
24. marec 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň. Mestská samospráva zrušila prevádzkovanie mestskej hromadnej dopravy (autobusov) z dôvodu minimalizovania šírenia vírusu. Takisto Ministerstvo dopravy SR zrušilo na celom území SR prevádzkovanie taxi služieb z tohto istého dôvodu. Ale Mesto Komárno poskytuje bezplatnú službu pre sociálne odkázaných, a to „sociálny taxík“. Ak máte zdravotné problémy a potrebujete ísť k lekárovi, prosím zavolajte na číslo: 035/2851311 alebo 035/2851205, a bude Vám poskytnutá doprava k lekárovi.

MsÚ Komárno
24. marec 2020

Laci

Sociálny taxík slúži len pre dopravu chorých,ale ako sa majú dostať do práce ľudia z okrajových mestských častí ako je Veľký Harčáš,Čerhát.Hádam si nemyslíte ,že pôjdu na bicykli 12-14km,keď ešte stále máme mrazivé rána.
03. máj 2020

Erzsi

Kedy už konečne začnú premávať mestské autobusy ?? Nechodia ani taxíky, uvedomte si, že nie každý vlastní automobil, najmä ľudia v dôchodkovom veku !
04. máj 2020

Laci

Mňa by zaujímalo ,kde pán primátor investuje tých cca 50000 €, ktoré ušetril zastavením MHD?
Rozdáva 10000 € pre najakých postihnutých pre COVID 19, a koľko dostanú vodiči MHD ,ktorý ostali doma na 60%? To máme tak veľa nakazených , že ešte stále nemôže premávať MHD?
04. máj 2020

Erzsi

Nuž, toto by zaujímalo aj mňa ! V našom okrese boli nakazení 3 občania, a mali by dostať po 3300 € ? Tak to by som brala aj ja ! No najviac by ma zaujímalo, kedy už konečne budú premávať autobusy MHD (ostatne tie dedinské premávajú neobmedzene, tam sa ľudia nemôžu nakaziť ???) a tiež aj taxíky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.