Rešov majer-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Košice Krásna

Vyriešený
meno
Žaneta 18. septembra 2020

Vyplavená krajnica cesty. Na ceste, ktorá vedie z lokality Na Hore na križovatku s cestou na Košickú Polianku sa na pravej strane, po mohutnej búrke pred mesiacom, vyhĺbil hneď vedľa asfaltového povrchu cesty jarok v dĺžke cca 30 metrov a hĺbke cca 40 cm. Je to veľmi nebezpečné pre motoristov vzhľadom k tomu, že krajnica cesty nie je nijako označená a v tomto mieste je potrebné často sa vyhnúť až na kraj cesty odbočujúcim autobusom a iným veľkým nákladným automobilom. Keďže sa čas stmievania posúva, je to potom potme ešte nebezpečnejšie. Žiadam Vás o zjednanie nápravy.

28. september 2020

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Mesto Košice
28. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
28. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Košice
08. október 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MsÚ Košice Krásna
08. október 2020

Odpoveď samosprávy

Správcom uvedenej komunikácie je Mesto Košice. Na základe podnetu a následnej výzvy Mestskej časti Košice - Krásna Mesto zabezpečilo vyčistenie žľabu v komunikácii a úpravu krajnice.
Kto? Mesto Košice

Senderáková Ľudmila, Referát výstavby a CO, MÚ MČ Košice - Krásna
12. október 2020

Žaneta

Tento problém sa takýmto riešením "vyriešil" len do chvíle, kým nepríde opäť mohutnejšia búrka a nevyplaví všetky tie kamene na vozovku tak, ako sa to deje na tejto ceste posledných 10 rokov. Naozaj nie je možné urobiť nejaké definitívne riešenie tejto situácie? Cesta je vo svahu, tak sa čudujem, že tam nie je betónový žľab alebo aspoň betónovú obrubník, ktorý by zabránil vyplavovaniu kameňov na cestu alebo nejaké iné profesionálne riešenie, ktoré by konečne tento problém vyriešilo naozaj.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania