Nájazd pre kočíky na schodoch pred poštou na Furči

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Dargovských hrdinov

V riešení
meno
Andrea Štefanová 11. júna 2014

Dobrý deň, na schodoch pred poštou na Furči je nefunkčný nájazd pre kočíky. Nespĺňa svoj účel, keďže je z betónu a na niektorých schodoch jednoducho vypadol. Reálne sa dá dostať na poštu s kočiarom len s pomocou niekoho z okoloidúcich. Problém registrujem od čias, čo sme sa prisťahovali na Furču, čiže minimálne dva roky. Viem, že chodníky nie sú priamo v kompetencii mestskej časti. No naozaj sa uspokojíte s týmto argumentom, ak viete, že sa matky nemôžu dostať k takej kľúčovej inštitúcii, akou je pošta?

12. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Dakujeme za Váš podnet. Predmetné schodisko nie je v majetku mestskej časti. Budeme kontaktovať vlastníka a správcu a písomne žiadať opravu. Ak nebudeme úspešný pokúsime sa o "opravu" v rámci aktivačných prác.

Ing.Marek Kandráč
ved.odd.ŽPVaPč
16. september 2014

Andrea Štefanová

Od môjho podnetu uplynuli tri mesiace a situácia sa absolútne nezmenila. Na poštu na sídlisku Furča sa rodičia s kočíkom stále bezpečne nedostanú.
05. február 2018

Elena

Prešlo dosť dlhé obdobie a stále nič. Ďakujeme pan starosta!
17. december 2020

Katka

Trieda arm. gen. Svobodu-schody-poškodené

schodisko posta
skuste si vyjst a zist po kamennych lyzinach s kociarom.na oznacenej casti na foto kde je dorobena cast schodu, sa kociar v smere dole akoby zasekne. poviem vam nie je to sranda. celkovo au tie kamenne lyziny hrozne. schodisko je take siroke ze je tam priestor aj na ciky caky bezbarierovy pristup.
18. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mestská časť požiadali Slovenskú poštu o rekonštrukciu a vhodné riešenie nábehov.
pekný deň
Jozef Andrejčák

Jozef Andrejčák

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania