Zupkova-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Dargovských hrdinov

V riešení
meno
Katka 17. decembra 2020

cesta z ovrucskej s kociarom na postu. zaciatok zupkovej nad dopravnym ihriskom, chodnik je po vstup na ihrisko a potom je nutne prejst na druhu stranu alebo po vyslapanom chodniku momentalne blato dalej po kamenoch, s kociarom a spiacim dietatom je to zabava(foto1 a2). prvy chodnicek k poste mozem zabudbut, pre kociar neschodny foto3 a druhy az po schody bez lyzin foto4. bez nosenia kociara ci pomoci inych je mozna cesta len popri zastavke zupkova co su zase metre navyse. ak da vyberiem inym smerom a vdaka za nove chodniky ku kostolu, chybaju lyziny na schodisku medzi kostolom a novymi bytovkami foto 5, takze znova metre navyse okolo kostola smer posta.

18. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
v okolí nad dopravným ihriskom bude zrealizovaný chodník. Máme spracovaný projekt, požiadali sme o vzťah k pozemku mesto Košice a následne budeme žiadať o stavebné povolenie. potrebné finančné navrhujeme do rozpočtu na rok 2021. Čo sa týka niektorých schodísk, žiaľ ich sklon je príliš strmý pre osadenie "koľajničiek" a nezodpovedá technickým normám. Na schodiskách kde je to možné realizujú sa nábehy resp. vhodnejšie "koľajničky".
Ďakujem za pochopenie a pekný deň
Jozef Andrejčák

Jozef Andrejčák
28. december 2020

Neaktívny účet

vidim, že ste tu dali viacej takýchto podnetov. tu by to chcelo komplexný pohľad ako ľudia využívajú chodníky, a vytvoriť koridor pre kocikujuce mamicky. lebo jednu časť poriesite a ďalších deväť bude čakať. mohlo by sa to robiť naraz. tak to je potrebné prezentovať mestskej casti, keď uz je aky taky záujem o riešenie. :-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania