Ovručská-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Dargovských hrdinov

V riešení
meno
Katka 28. decembra 2020

dobrý deň, tieto hojdačky medzi Ovručskou 10 a 12, mali byt odstranene, lebo boli v lete panmi zo správy mestskej zelene oznacene ako nebezpečné. navyse cela plocha ostala nevyuzita potom co zrusili ihrisko. dalo by sa vyuzit na oddych pri kocikovani, kedze je mimo cesty a su tam lavicky, len by to chcela novy asfalt.

28. december 2020

Neaktívny účet

Katka, asfalt by som v dnešnej dobe určite na tento povrch neodporucal. ked už chcete mať spevnenu plochu, tak vodopriepustnu dlažbu. a určite nie na celu plochu. A áno, lavičky nech ostanú, k tomu by som pridal nejaký ten strom, aby ste v lete mali tieň. týmto smerom by som sa uberal. držím palce, nech vám to tam skulturnia.
28. december 2020

Katka

dakujem, cokolvek tam daju bude lepsie ako to co tam je😆😆😆
04. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podobný prípad ako pri vedľajšom bytovom dome. Určite úpravu týchto starých ihrísk a prvkov budeme riešiť so Správou metskej zelene v priebehu tohto roka.
pekný deň
Jozef Andrejčák

Jozef Andrejčák
27. apríl 2021

Michal Sokolovič

Súhlasím, že niečo s týmto priestorom by bolo dobre niečo urobiť. Zbúrať a zatrávniť + vysadiť stromy a nechať lavičky, alebo zrekonštruovať a postaviť nové a moderné detské ihrisko. Betonu už máme na tomto sídlisku dosť .............. . Betonové plochy v letnom období prehrievajú vzduch a bránia daždovej vode a tak prispievajú ku globalnemu otepľovaniu. Mestá a hlavne obytné zóny potrebuju čo najviac trávnatých plôch a stromy. Zachytávaju prach, vytvárajú chládok, produkujú kyslík a pohlcujú znečistený vzduch, atď. atď ...... .

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania