Bulharská-reklama-vizuálny smog

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Košice Juh

Vyriešený
meno
Vladimír 05. januára 2021

Zdravím, už dávno je po voľbách, nemal by byť už dávno odstránený banner ? Banner je umiestnený na bytovom dome Bulharská č.12 orientovaný na Rastislavovu ulicu. Ako môže nejaký človek robiť poriadok v meste ak sám po sebe to nedokáže ??? Za vybavenie vopred ďakujem.

07. január 2021

Neaktívny účet

pokiaľ viem, veľkorozmerná reklama nieje v našom meste nijako regulovaná. toto je ešte k tomu na súkromnom obytnom dome. pokiaľ si zato pán Poláček riadne platí, nič s tým nikto neurobí. jedine, že majitelia bytov by vypovedali zmluvu. neviem akú majú. ale nateraz je to ich vec, keďže ako som písal, u nas sa reklama nereguluje. škoda.
07. február 2021

Vladimír

Toto si Polaček už myslím že neplatí.
A ak sa nemýlim tak existuje aj nejaká povinnosť dať dole bannery, prelepiť bilboardy po voľbách To som počul asi pred 5 rokmi v správach. Boli tam spomenuté nejaké asi 3 mesiace, ak sa nemýlim, teraz si nie som istý. Ale jedno čo viem je, že od volieb ubehli cca 2 roky.
Ale Polaček nie je sám čo toto pravidlo nedodržiava...
07. február 2021

Vladimír

Prosím tento príspevok odoslať na Magistrát Košíc, keďže sa dostane asi najbližšie k osobe ktorej sa to týka. Ďakujem
07. február 2021

Neaktívny účet

nevedel som, ze také pravidlo je. ale viem, ze Vallo v BA to rieši a darí sa mu. BA a TT su teraz pre mňa Top co sa týka mesta a fungovania. aj Odkazprestarostu tam funguje inak a reaguju a riešia to v meste. u nas sa zevraj Poláček nechcel stretnúť s ľuďmi z odkazprestarostu a velmi nama vôľu to riešiť. písal som aj jemu aj Gibodovi a nic. mrtvo na meste. zabité 4 roky a po nich potopa.
14. január 2022

Vladimír

Podnet bol vyriešený.
Po cca 2 rokoch ho niekto dal dole deň predtým ako sa začalo s odstraňovaním nelegálnych reklamných plôch za asistencie primátora Košíc. Náhoda ? Myslím že nie. Neviem čo by primátor odpovedal na otázku ak by mu niekto položil že prečo odstraňuje iné ak svoje nevie odstrániť...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania