Cottbuská-rozvodné siete-nebezpečný kábel

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ KVP

Vyriešený
meno
Vladimír 05. januára 2021

Zdravím, síce to nie je nebezpečný kábel, je to len optický kábel (teda mal by byť) ale nemal by byť aspoň pol metra pod zemou ? Čo ak sa náhodou raz poškodí a má nejaká staršia osoba z neho spravenú pevnú linku, a bude jej treba zavolať si pomoc a nebude môcť... Čo potom ? Vyčnievajúca chránička je pri vchode na Cottbuskú 9, a je to tuším ak sa nemýlim tak T-Com.

05. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet, na základe ktorého sme oslovili všetkých správcov optických vedení so žiadosťou o riadne uloženie chráničky. Veľmi by nám však pomohlo, ak by nám správca bytového domu pomohol identifikovať predmetného správcu siete, predpokladáme totiž, že ide o prípojku k bytovému domu.
Kto? Oddelenie výstavby a majetku mestskej časti
Kedy? 1. štvrťrok2021

Ing. Jaromil Čop
vedúci oddelenia výstavby a majetku
Mestská časť Košice-Sídlisko KVP
Trieda KVP 1
040 23 Košice
05. január 2021

Matej

Vlado, už minimálne 8 rokov sa T-Com premenoval na Slovak Telekom. ;-)
05. január 2021

Vladimír

Pán Matej, mne je to úplne jedno ako sa to volá presne. Vieme o čo sa jedná ? Vieme. Tak potom čo ? Prestaňte mi tu písať hlúposti. Myslíte že to niekoho zaujíma také hlúposti ? Ja som tu chcel na niečo poukázať, na niečo čo nie je dobré, čo by mohlo byť lepšie, zrejme sa mi to podarilo keďže sa ozvali z MČ KVP. Je super ak pán Čop bude kontaktovať príslušného správcu bytového domu, a je super ak sa to nakoniec zakope správcom siete do zeme tak ako to má byť. To je podľa mňa dôležité a nie či sa spoločnosť volá T-com alebo Slovak Telekom.
15. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na základe Vášho podnetu sa ozval dodávateľ prác, z ktorého vyjadrenia citujeme: "Po preverení bolo zistené, že sa jedná o odpad ponechaný od výstavby. Chránička bola zlikvidovaná."
07. február 2021

Vladimír

Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.