Tramínová-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Košice Krásna

V riešení

Dobrý deň pán starosta, v aktuálnom Krasňančanovi som sa dočítal, že ste rokovali s magistrátom a aj s DPMK o osadení autobusových zastávok v lokalite Na Hore. Predpokladám, že ste rokovali o osadení samotných prístreškov na zastávkach, čo je vynikajúci nápad, keďže zastávky využívajú v prevažnej miere školopovinné deti a s prichádzajúcou zimou by sa mali kam ukryť pred vetrom a dažďom. Chcem sa opýtať, či to už bolo odsúhlasené a prípadne kedy by mala byť inštalácia prístreškov zrealizovaná. Ďakujem Vám!

18. október 2021

Odpoveď samosprávy

Mesto Košice zabezpečuje nielen prevádzku MHD ale aj zriadenie prístreškov na autobusových zastávkach. Prístrešky sú jednotné pre celé mesto, osadzované výlučne na pozemkoch Mesta, príp. MČ, s možnosťou napojenia na elektrinu. Tak ako bolo uvedené v septembrovom Krasňančanovi, Mestská časť rokuje s Mestom Košice, termín dodávky Mesto zatiaľ neupresnilo.
Kto? Mesto Košice
Kedy? dúfame že do konca roka

Senderáková Ľudmila, Referát výstavby a CO, MÚ MČ Košice - Krásna
14. september 2023

Odpoveď samosprávy

Mestská časť zabezpečila súčinnosť vlastníka pozemkov na vydanie súhlasu s umiestnením zastávky a súčinnosť pri nadobúdaní stavebného povolenia. Osadenie zastávky už zabezpečuje Mesto Košice.

Senderáková Ľudmila, Referát výstavby a CO, MČ Košice - Krásna

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania