Michalovská-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Západ

V riešení
meno
Matúš 23. decembra 2021

Po dazdi sa na parkovisku pred garazami (nadzemnymi aj prizemnymi) tvoria velke kaluze.

29. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

V prvom rade sa Vám chceme veľmi pekne poďakovať za Váš podnet vo veci: Vznikajúcich vodných kaluží v priestoroch garáží na Michalovskej ulici. Mestská časť Košice-Západ eviduje problémy v tomto garážovom komplexe, preto sme v súčinnosti zo Stavebnou fakultou Technickej univerzity v Košiciach začali pracovať na projektovej štúdií. Táto štúdia má vyriešiť nielen problémy v oblasti zadržiavania vody v medzi-garážových priestoroch ale má vyriešiť aj problémy z prístupovými komunikáciami ku garážam. Po vytvorení finálnej verzie a doriešení majetko-právneho a finančného zabezpečenia tejto lokality pre účely Stavebného konania budeme pracovať na obnove tejto lokality.

Bc. Adam Beregszászi
Oddelenie Rozvoja
Mestská časť Košice-Západ
08. november 2022

Kristián

Keďže projekt rekonštrukcie medzigarážovej cesty je podľa mojich informácií od starostu pripravený, tak chcem touto cestou vyzvať mesto Košice a aj mestskú časť Západ aby už v rozpočte na rok 2023 boli vyčlenené konkrétne finančné prostriedky na prvú etapu realizácie tejto rekonštrukcie. Takisto vyzývam mestskú časť Západ a mesto Košice, aby podnikli všetky kroky k tomu aby stavba na parcele 1393/1 bola delimitovaná od Okresného úradu do správy mesta Košice, aby sa z takýchto dôvodov nenaťahoval ďalej čas. pretože na riešenie čakáme už neskutočných 8 rokov, odkedy bol problém prvýkrát prednesený mestu a mestskej časti. Ďakujem.
01. február 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve, na základe komentáru z podnetu https://www.odkazprestarostu.sk/kosice/podnety/108003/lomena-parkovanie-problemove

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]
04. január 2024

Kristián

Problém stále nie je vyriešený, za celý rok 2023 sa neurobila žiadna aktivita pre zlepšenie stavu medzigarážovej cesty.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania