Prepadájucí sa kanál

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Vyšné Opátske

Vyriešený
meno
Vladimír 17. decembra 2014

Na Šípkovej ulici bred domom číslo 2 sa pri kanáli vytvorila diera, ktorá sa zväčšuje a prepadáva sa tým aj kanál. Ak sa míňajú na tom mieste dve oproti idúce autá tak nie vždy sa vyhnú tomuto výtlku. Bolo by žiadúce kanál vyrovnať a spevniť jeho okolie, ešte teraz pokiaľ príde sneh, pretože potom by ho zakril a určite by sme nechceli vidieť niekoho kto by do toho kanála spadol a utrpel by poškodenie podvozku auta, atď.

17. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dnes, 17.12.2014 som dostal do pošty tento podnet. Zajtra vykonám obhliadku a následne rozhodnem o riešení.

Ing. Viktor Mikluš, starosta
10. marec 2015

Vladimír

Dobrý deň pán starosta,
vykonali ste obhliadku a rozhodli už o riešení ?
10. marec 2015

Vladimír

Dobrý deň pán starosta,
vykonali ste obhliadku a rozhodli už o riešení ?
27. apríl 2015

Vladimír

Dobrý deň,
kedy bude tento kanál opravený ? Nahlásil som Vám ho ešte v minulom roku začiatkom decembra a zatiaľ nič nie je spravené, ani označené, žiadnu inú odpoveď som od Vás nedostal okrem tej že sa na to pozriete. Čakáte kým niekto do neho spadne s kolesom auta a dá Vám to preplatiť ? Alebo čakáte na niečo iné, horšie ?
13. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ospravedlňujem sa za to, že som neodpovedal včas na Váš decembrový podnet. V decembri vzhľadom na počasie sme nezrealizovali opravu tohto kanála. Oprava aj tohto kanála je zaradená do tohtoročného plánu, presný termín Vám neviem napísať, lebo všetky práce týkajúce sa opráv vykonávame vlastnými kapacitami z dôvodu efektívnejšieho vynakladania finančných prostriedkov. Ďakujem za podnet a ešte raz sa ospravedlňujem, no musím nedostatky aplikácie riešiť s administrátorom, lebo podnety sa zobrazujú s opozdením.

Viktor Mikluš, starosta
13. máj 2015

Vladimír

Dobrý deň pán starosta,
píšete mi že to máte v tohtoročnom pláne opraviť. No lenže dnes je 13.5.2015 je jar, za chvíľu tu máme polrok a leto, potom už len jeseň a potom zima. Neviem kedy to máte záujem robiť ale včera som pozrel na internetovú stránku našej MČ a prečítal som si tam oznam že sa má vymieňať plynové potrubie aj na ul. Šípkovej. No a to ma znepokojilo pretože ako vieme ak sa bude vymieňať potrubie tak sa musí vykopať jama a samozrejme do nej má ísť nové potrubie. To by nebolo nič zlé, ale neviem kde pod cestou plynovod ide, ak pôjde na opačnej strane ako je ten prepadajúci sa kanál tak to je zlé, pretože kvôli tomuto kanálu tejto diere nebude možné cez ulicu prejsť autom, bude neprejazdná. Polovica cesty bude rozkopaná a cez druhú polovicu sa nebude dať prejsť kvôli kanálu. Ako to potom budete riešiť ak bude napr. treba prejsť niekomu s autom, spadne do kanála, alebo ak náhodou bude treba prejsť záchrannym zložkám ? Ja si myslím že by bolo dobré opraviť ten kanál čím skôr aby potom ak bude rozkopaná niektorá polovica cesty aby tá druhá zostala prejazdná pre všetkých...
05. november 2015

Odpoveď samosprávy

V 40. týždni sme predmetný kanál opravili.

Viktor Mikluš, starosta
05. november 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet je vyriešený.



Mikluš
05. november 2015

Vladimír

Ďakujem za opravu.
05. november 2015

Vladimír

Ďakujem za opravu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania