Výtlky na Rozvojovej

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Zaslané samospráve
meno
Michal 12. marca 2015

Na Rozvojovej ulici č.2 v Košiciach je cesta ako ementál v oboch smeroch medzi nákupnym strediskom NAY a Daňovým úradom pri firme Jobelsa. Autá tam musia znížiť rýchlosť na 5-10 km/h a obchádzať diery. Situácia je kritická. Teraz v zimných mesiacoch tam hrozí aj úraz pre peších ktorí tam chodia do práce. Jamy sú hlboké aj 5cm.

07. október 2018

Marian

Od roku 2015 nebola samosprava schopna problem riesit. Dobra vizitka vsetkym pred volbami... (Iba sa presunul danovy urad do centra aby clovek krmil EEI.) Ved tam nie je az taky "rozvoj" aby sa bali rozbitia cesty prekopavkami.
07. október 2018

Peter Lacko

odporucam nastudovat komu ta cesta patri, je v sukromnom vlastnictve a mesto s tym nic nic nema a nemoze urobit, dalo vlastnikovi, firme Jobelsa pokutu 2x a tam to skoncilo, cestu Jobelsa uzavrela iba pre zasobovanie takze by ste tam podla zakona nemali prechadzat...spanieli su problem, a uz sa naucte ze automaticky nie vsetko v kosiciach patri mestu...
07. október 2018

Marian Drozda

kľudne taketo vysvetlenie mohlo byť zavesene na webe kedze podnet nebol vyrieseny (mozno pre web-admina idea pre nevyriesene podnety) - dakujem za aktualizaciu.

určite je to riesitelne v medziach zakona. len za tym treba ist poriadne a mali by sa angazovat aj firmy ktore ju tiez uzivaju.
07. október 2018

Peter Lacko

firmy z okolia ktore cestu vyuzivaju nechcu dat ani cent...navrhujem tuto cestu obchadzat, chudaci zamestnanci ktori tam musia parkovat, je to velka hanba už roky...
09. október 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

status podnetu na neriešený je zmenený automaticky podnetom, na ktoré zodpovedná samospráva nereaguje do 14 dní od zadania podnetu. V tomto prípade samospráva nereagovala, a to dokonca ani bežnou správou o zmene zodpovednosti za tento podnet. Za takýchto okolností meníme zodpovednosť na súkromného vlastníka.

Juraj Hurný
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania