výjazd z Adlerovej

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Dargovských hrdinov

Vyriešený

zlá viditeľnosť do križovatky kvôli novému podchodu, minule tam išlo strieborné auto bez zapnutých svetiel vôbec ho nebolo cez tú divnú konštrukciu vidieť, je len otázkou času kedy tam dôjde ku kolízii (fotka z FB)

16. máj 2023

Pavol Bacik

V zásade je tu problem že dany podchod bráni vo výhľade. Dany materiál by mal byt v lepšom prípade prehľadný - sklo lebo takto vodiči odbočujúci do ľava / práva sa musí nebezpečne vysunut do vozovky aby mal výhľad pri odbočenie.
17. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v súvislosti so zníženou viditeľnosťou v rámci predmetnej križovatky už mestská časť Košice-Dargovských hrdinov požiadala správcu komunikácií a zároveň realizátora rekonštrukcie podchodu, ktorým je mesto Košice, o osadenie dopravného zrkadla na mieste, ktoré zabezpečí lepší výhľad pri vjazde do križovatky.

PhDr. Erik Stiborek
vedúci odd. ŽPVaPČ
Miestny úrad MČ Košice-DH
17. máj 2023

Nikola Hakiová

Dobrý deň, ďakujem že to riešite. Zrkadlo neviem či je správne riešenie a hlavne kde ho umiestnia ale necháme sa prekvapiť. Lepšie riešenie by bola zmena materiálu za prehľadnejší a vyvarovať takéto chybe pri reštrukturalizácií ostatných podchodov. Ďakujem
29. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Stavebník stavby "Rekonštrukcia podchodu Adlerova" umiestnil na vyšpecifikované miesto dopravné zrkadlo. Pri výjazde na hlavnú cestu však napriek tomu odporúčame zachovať zvýšenú opatrnosť.

PhDr. Erik Stiborek
vedúci odd. ŽPVaPČ
Miestny úrad MČ Košice-DH
29. jún 2023

Nikola Hakiová

ďakujeme uvidíme na prax

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania