Moskovská trieda-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ KVP

Vyriešený
meno
Peter 29. októbra 2023

Dopravná značka prikázaný smer obchádzania chýbajúca, podľa streetview z 2021 bola pred priechodom. Momentálne už dlhšie na mieste chýba.

06. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Vzhľadom na skutočnosť, že Moskovská trieda je v správe mesta Košice, nie mestskej časti, bol Váš podnet postúpený na Magistrát mesta Košice, referát parkovania, údržby ciest a verejného osvetlenia. V zmysle ich odpovede bola oprava ZDZ "nepresvetlený maják s prikázaným smerom obchádzania" na Moskovskej triede zaradená do harmonogramu opráv. V súčasnosti ale nedisponujú finančnými prostriedkami na predmetnú opravu, preto po schválení rozpočtu mesta Košice na rok 2024 a na základe pridelených finančných prostriedkov budú opravovať ZDZ zaradené do harmonogramu opráv z dlhodobého hľadiska. Predpokladaný termín opravy predmetného ZDZ je v I. štvrťroku 2024.

S prianím pekného dňa,

Oddelenie výstavby a majetku
Miestny úrad mestskej časti Košice - sídlisko KVP
26. január 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Predmetné ZDZ na ul. Moskovská trieda bolo zo strany Magistrátu mesta Košice a príslušného referátu nahradené novým kusom. V súčasnosti je dotknutý úsek ul. Moskovská trieda vyznačený DZ v zmysle platných noriem a predpisom.

S prianím pekného dňa,

Oddelenie výstavby a majetku
Miestny úrad mestskej časti Košice - sídlisko KVP

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.