Fitness centrum medzi Jasuschovou a Bauerovou ulicou

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ KVP

Vyriešený
meno
Miro 10. júna 2015

Už dlhodobo takmer každý večer od cca 18,00 do 20,30 sme nútení na Jasuschovej ulici č. 6,8,10,12 atď. počúvať "diskotéku" a povely cviteľky z fitnescentra na prízemí v objekte bývalej škôlky. Blíži sa oteplenie a nie je možné, aby sme si nemohli otvoriť okná na svojich bytoch bez toho, aby sme nepočúvali hluk šíriaci sa z tohto zariadenia, o nejakom kľudnom sledovaní televízie a pod. ani nehovoriac. Mestská polícia nemá prostriedky na meranie hluku a odkázali nás na Miestny úrad. Viete nám pomôcť s riešením tohto problému? Nie sme proti fitnescentru, ale čím viac cvičia, tým viac im je teplo a potrebujú vzduch (otvorené okná) a tým viac sa "hecujú" hlasnou hudbou, čiže ku 20 - tej hodine sa hluk stupňuje. Ďakujem.

27. jún 2015

Michal

Miro, mozes zmerat hluk aj na mobile
27. jún 2015

Michal

Firma Vincotte, myslim robi aj certifikovane merania. Urcite najdes kontakt aj medzi organizatormi automobilovych Tunning zrazov, kde meraju hluk repro sustavy v aute.
01. júl 2015

Odkaz pre starostu

Dnes som podnet opätovne poslal samospráve.

Martin Sarvaš, Administrátor odkazprestarostu.sk
02. júl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Odpoveď:

Z dôvodu viacerých podnetov a sťažností na hluk, vychádzajúci z budovy na Bauerovej ulici č.1 boli prevádzkovatelia týchto nebytových priestorov upozornení na okamžité prijatie efektívnych opatrení k zníženiu hluku hudby a zabezpečenie, aby cvičiteľky nepoužívali mikrofóny pri cvičeniach a nerušili tak obyvateľov okolitých blokov neprimeraným hlukom.



V prípade obťažovania zvýšenou intenzitou hluku prosíme občanov aby sa priamo obrátili na Mestskú políciu - stanica KVP, č.t. 7895984 alebo 159.







Ing. Jana Timková

oddelenie podnikateľských činností

MÚ MČ Košice - Sídlisko KVP




Ing. Jana Timková

oddelenie podnikateľských činností

MÚ MČ Košice - Sídlisko KVP
11. február 2016

Odkaz pre starostu

Kvôli odpovedi samosprávy ktorá bola označená ako postačujúca a faktu že sa už nikto nesťažoval je podnet označený za vyriešený. Ďakujeme.

Martin Sarvaš, Administrátor odkazprestarostu.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.