Zastávky MHD Vyšné Opátske

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Ingrid 10. júna 2015

V takejto zastávke čakajú na spoj aj postihnuté deti a starší ľudia z Vyšného Opátskeho. Je to zastávka pri BPMK, smer na Jazero. Na opačnej strane bola pred pár rokmi podobná zastávka, kým neodhrdzavela od podkladu a silný vietor ju zvalil. Odvtedy tam nieje prístrešok žiadny! Bude niekedy zastávka pred BPMK smer na Furču?
V blízkosti je aj ústav pre telesne postihnutých, ktorí tu zvyknú čakať na autobus. Kedy budeme čakať na Vyšnom Opátskom na autobus v civilizovaných podmienkach? (ospravedlňujem sa za kvalitu fotiek, ale o to hádam nejde..)

10. jún 2015

Odpoveď samosprávy

Prístrešok na zastávke MHD pri BPMK bol majetkom DPMK, nie MČ. Po jej poškodení pri dopravnej nehode bol pravdepodobne DPMK odstránený a nebol nahradený novým prístreškom. Tento mesiac sme písomne oslovili DPMK (na vedomie magistrát mesta Košice) so žiadosťou o osadenie nového prístrešku na predmetnej zastávke MHD s tým, že sme ochotní participovať aj finančne na jej zakúpení, či osadení. Dôvodom je skutočnosť, že vo veľkej miere túto zastávku využívajú pracovníci BPMK, ktorý je mestským podnikom. Po odpovedi na našu žiadosť zaujmeme stanovisko k vyriešeniu uvedeného nedostatku.

Viktor Mikluš, starosta MČ Košice - Vyšné Opátske

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania