Pasteurova-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Košice Juh

V riešení
meno
Jozef 05. marca 2024

Dobrý deň,
uvedené vozidlo fiata brava ečv TV 805DM je dlhodobo bez pohnutia ( viac ako 1 rok) na parkovacom mieste v území, kde je nedodstatok parovacích miest. Nema platnu stk od 23.4.2023. Sfuknute gumy. Nachadza sa na Pasteurovej ulici č.9. Vopred Dakujem za odstranenie.

06. marec 2024

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet sme postúpili na MsP Košice Juh a prišla nám takáto odpoveď:

Dobrý deň,
na základe Vášho emailu prijatého dňa 06.03.2024 ohľadne dlhodobého státia MV na ul. Pasteurovej 9 v Košiciach z pohľadu Mestskej polície mesta Košice, stanice Juh uvádzame:
Lustráciami bolo zistené, že uvedené vozidlo evidujeme v našich databázach od 12.07.2023 a je v objasňovaní povereným príslušníkom Mestskej polície mesta Košice, stanice Juh. Ďalej uvádzame, že držiteľovi bola zaslaná výzva na odstránenie vozidla, vec bola ako miestne príslušná odoslaná ako správny delikt na OÚ Košice /odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií/ za neplnenie povinnosti prevádzkovateľa vozidla /Zákon č. 106/2018 Z.z./ a zároveň bol oznámený priestupok za neplnenie povinnosti držiteľa vozidla /Zákon č. 79/2015 Z.z./ na Magistrát mesta Košice Oddelenie výstavby, investícií, stavebného úradu a životného prostredia, Referát životného prostredia a energetiky.
Kto? MsP Košice- Juh

ORRaBP
Mestská časť Košice- Juh
Smetanova 4
Košice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania