Odstavené auto (vrak) bez ŠPZ na Lidickom námestí

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Dargovských hrdinov

Vyriešený
meno
Erik Stiborek 30. júla 2015

Na parkovisku nad panelákmi Lidické nám. 5 a 7 už viac ako týždeň stojí odstavený automobil značky Fiat Tipo vo veľmi zlom technickom stave a bez ŠPZ. V blízkosti auta sa zvyknú zdržiavať Rómovia, nie je neobvyklé, že si na toto miesto tiež dočasne vozia aj iné poškodené vozidlá (naposledy napr. zelenú Škodu Felíciu, ktorá však na tomto mieste bola odstavená len niekoľko hodín).

27. december 2016

Erik Stiborek

Po demontáži tzv. "pamätníka ľudovej architektúry" zo strechy blízko stojaceho paneláku na Lidickom námestí bol tento vrak ťažkou technikou demontujúcou pamätník premiestnený na parkovisko pred panelák Lidické námestie 7, kde zaberá už na tak výrazne preplnenom parkovisku jedno parkovacie miesto. Už rok a pol sa s vozidlom nič nedeje, je evidentne mimo akýchkoľvek technických a emisných lehôt a predpisov. Prosím teda opätovne o odstránenie tohto vraku v spolupráci s OÚ KE, v rámci dnešnej situácie s parkovaním by toto uvoľnené miesto malo pre nás cenu zlata. Ďakujem. Stiborek
17. február 2017

Odkaz pre starostu

Samosprava na podnet nereagovala, preto jej bol opatovne odoslany.

Martin Sarvaš, Administrátor odkazprestarostu.sk
19. október 2020

Erik Stiborek

Síce s poriadnym odstupom času, ale predsa - vrak bol ešte v danom roku odstránený, za čo veľmi pekne ďakujem. Podnet je už teda v tejto chvíli bezpredmetný.

Stiborek Erik

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania