Zle nastavené semafory

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Vyriešený
meno
Cyril Ihnát 23. marca 2016

Na vyjazde z Kosic v smere na Secovce byvaju kazdy den zapchy. problemom su zle nastavene semafory v Kosickej Novej Vsi. poprosim Vas o riesenie.. tento problem vznikol PO rozsiahlej oprave ciest, ktora sa realizovala v roku 2015. predtym takyto problem poslednych 8 rokov, co jazdim do Kosic dennodene, nebol.
PS: obrazok nezobrazuje dany problem, len miesto.. nemam aktualnu fotografiu - kedze za volantom sa telefon pouzivat nesmie

05. apríl 2016

Odpoveď samosprávy

Za nastavenie intervalov na svetelných križovatkách nenesie zodpovednosť mestská časť Košice - Košická Nová Ves. Celá táto oblasť spadá pod kompetencie mesta Košice a Krajského dopravného inšpektorátu pri PZSR. Problémom nie sú zle nastavené semafory, ale zvýšená hustota premávky. Ak by ste bývali v MČ Košice - Košická Nová Ves s istotou by ste sa sťažovali na dlhý interval červenej pri odbočení z ul. Sv. Ladislava na Herliansku ul. Pravda je taká, že cesta Herlianska I/50 kapacitne nepostačuje na počet automobilov, ktoré ju dennodenne využívajú.

Ing. Milan Lesňák
starosta
MČ Košice - Košická Nová Ves
05. apríl 2016

Cyril Ihnát

Prepacte ale to su vyhovorky.ako som uz napisal pred opravou ciest v roku 2015 ziaden problem nebol.. rozumiem ze to nie je vo vasej kompetencii ale je podla mna nevyhnutne to riesit. Skusili kompetentni rozmyslat nad upravou premavky v danom bode? Cokolkvek..
07. február 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v nadväznosti na vznik novej križovatky "Zelená stráň"- Sečovská - tr. gen. L. Svobodu, bola celá križovatka upravená s novými nastaveniami priepustnosti. Považujem podnet za vyriešený.

Milan Lesňák
MsÚ Košická Nová Ves
13. február 2018

Neaktívny účet

Dobrý deň :-), nemyslíte si ale, že podnet bude vyriešený až overením nastavení semafórov v praxi? Len tak si povedať, že je to vyriešené a basta....fúúha? ;-)
27. apríl 2021

Michal Sokolovič

Dobrý deň, Mysli si že množstvo vozidiel sa zvýšilo, pretože napr. tranzitná nákladná doprava smerujúca z Prešova do Košíc po dialnici neodboči z dialnice už smerom na Krematorium a dalej po prešovskej cesta a Opatské smer Barca, ale dôjdu až na koniec dialnice a potom už im nič ine nezostáva len smer Košická nová Ves. A aj preto je preplnená táto cesta, nikdy pred tým cez Košickú novú Ves poľské kamiony nejazdili. Pred prvým zjazdom z dialnice nieje dostatočne vyznačený tranzit cez Košice a tak poľský kamionisti idu bez rozmýšľania dalej. Tento stav je od: 12.2020. a je to stále horšie.
27. apríl 2021

Michal Sokolovič

Tento stav je od: 12.2019

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania