Dopravná situácia na Slaneckej, Nad Jazerom

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Neriešený
meno
Peter 25. apríla 2016

Dobrý deň.

Nie som si celkom istý, či je tento podnet opodstatnený, ale na začiatku ulice Slanecká na sídlisku Nad Jazerom sú cesty takým spôsobom spravené, že z privádzača rýchlostnej cesty R3 na Slaneckú vybočujú dve cesty z oboch smerov, pričom na začiatku Slaneckej sa tri jazdné pruhy spájajú do jedného, a navyše aj kvôli tomu, že je o kus ďalej autobusová zastávka s prechodom a semaformi kvôli tomu vznikajú časté kolóny najmä v smere z triedy KVP.

Mne osobne to neprekáža, ale nie som si istý, či pri veľkej premávke (napr. v piatky popoludní) by napr. vozidlá záchrannej zdravotnej služby vôbec vedeli prejsť dostatočne rýchlo cez takú premávku v smere na Jazero, a teda, či sa neoplatí minimálne rozšíriť jeden smer na Slaneckej na dve jazdné pruhy.

26. apríl 2016

Ing. Ján Vozár

Správcom Slaneckej cesty je Magistrát mesta Košíc,oddelenie dopravy.

Ing. Ján Vozár
oddelenie výstavby
Miestny úrad mestskej časti Košice - Nad jazerom
02. máj 2016

Ing. Ján Vozár

Zodpovednosť za riešenie som Vám oznámil už pred 6 dňami.Správcom Slaneckej cesty je Magistrát mesta Košíc,oddelenie dopravy. Nechápem prečo je tam ešte stále status Zodpovednosť za riešenie: Určuje sa
02. máj 2016

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

Zodpovednosť bola zmenená,
Ďakujeme za upozornenie, a ospravedlňujeme sa za omeškanie.
04. máj 2016

Ing. Ján Vozár

Zodpovednosť za riešenie :Košice - - je veľmi široký pojem a znamená názov celého mesta. Správnejšie by bolo keby tam bol zverejnený konkrétny úrad,ktorý to má v kompetencii riešiť. V tomto prípade ide o Magistrát mesta Košíc.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania