Poškodené zábradlie na Alešovom nábreží

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Tina 28. apríla 2016

Pri moste cez mŕtve rameno Hornádu chýba dosť veľká časť zábradlia a ďalľie časti zábradlia sú na viacerých miestach poškodené, pričom hneď vedľa chýbajúceho zábradlia je tabuľa s nápisom Na vodnú plochu vstup zakázaný. Len pár metrov od daného miesta je detské pieskovisko a malý park kam sa chodia deti hrať. V obytnom dome blízko ramena býva viacero rodín s malými deťmi a obávam sa, že by mohlo dôjsť k úrazu. Momentálne je rameno vypustené, čo však nič nemení na tom, že sa niekto môže zraniť alebo nešťastne spadnúť.

Neviem presne pod koho zodpovednosť táto vec spadá, no začiatkom mesiaca som kontaktovala starostu mestskej časti Sever s prosbou o pomoc, žiaľ bez odozvy. Dúfam, že sa táto vec čím skôr dorieši.

13. máj 2016

Tina

Volala som sa správu mestskej zelene a bolo mi povedané, že je to vjazd na technické zásahy a údržbu mlynského náhona. Na starosti to má správa mestskej zelene. Budem sa teda snažiť vybaviť aby to nejako uzatvorili. Neviem, či sa to podarí, ale za pokus to stojí. Mohli by tam dať zábradlie, ktoré sa bude dať otvoriť podľa potreby.
13. máj 2016

Tina

Odpoved od spravy mestkej zelene na moju prosbu ohladne zabradlia prisla velmi rychlo. :

Dobrý deň prajem,

V zmysle vyjadrenia vedúceho technického oddelenia našej organizácie – pán Alexander Sütö - k Vášmu podnetu uvádzame :
Pred napustením Mlynského náhonu, vstup do jeho koryta bude ošetrený kovovým zábradlím
28. máj 2016

Tina

Tak ako pán Alexander Sütö prisľúbil, dňa 26.5.2016 prišli zo správy mestskej zelene namontovať zábradlie. Som naozaj milo prekvapená ako rýchlo a bez problémov sa o túto záležitosť postarali.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania