Rozkopané cesty

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Vyšné Opátske

V riešení
meno
Mato 26. augusta 2016

Dobrý deň, rád by som sa opýtal, kedy sa budú riešiť rozkopávky ciest na Opátskom ? Chodím do práce po tých cestách autom každý deň (iná cesta bohužiaľ nie je). Už viac ako 3 týždne sa na tých dierach nespravilo nič a je to stále horšie. To, že to "občas" niekto zasype riešenie nie je, nakoľko po týždni čo po tom autá chodia sa výtlky prehlbujú znova a po daždi je tam výtlk hneď, tam kde je cesta prekopaná celá, sa to nedá ani náhodou nijak obísť, kedže je žliabok cez celú vozovku. Okrem ulíc ktoré posielam na fotkách, je zanedbaná vozovka pri ulici V úvoze, takisto na Opatovskej ceste pri Hornáde a na ulici Príkra. Dokedy to takto bude ? Alebo sa čaká kým Vám na úrad prídu faktúry na preplatenie výmeny tlmičov, gúm a pod. ?
Ďakujem

26. august 2016

Mato

Vidím že administrátor portálu odkazprestarostu.sk mal zjavne dovolenku, keď zverejňuje podnet pridaný mesiac a pol dozadu. Výborne.
Podnet ale platí aspoň z časti, čo sa týka Včelárskej paseky a Dubovej ulice. Ďakujem
26. august 2016

Odkaz pre starostu

Ospravedlňujem sa za meškanie, bol som odcestovaný a potom v nemocnici. Dúfam že meškanie nespôsobilo žiadnu škodu.

Martin Sarvaš,

Administrátor odkazprestarostu.sk
02. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Podnet som dostal oneskorene, ale komunikujem s dodávateľom aj investorom o zlom stave komunikácii, na ktorých boli vykonávané práce v súvislosti s výmenou plynového potrubia. Stav komunikácii sledujem a upozorňujem dodávateľa na daný stav. Mesto Košice vydalo stavebníkovi (SPP-D) prekopávkové povolenie do 15.12.2016. Do tohto dátumu musí dať komunikácie, na ktorých vykonával práce do pôvodného stavu. Ak by na úrad došli faktúry za preplatenie škôd vzniknutých danou situáciou, boli by postúpené dodávateľovi stavby, pretože nesplnil podmienky vyplývajúce z povolení na predmetnú stavbu.

Viktor Mikluš, starosta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania