Neriešený poškodený zberač dažďovej vody.

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Vyriešený
meno
Miroslav Ing. Brožek 02. októbra 2016

Od apríla sa stav zberača dažďovej vody zhoršil a už vôbec neplní svoj účel.

24. november 2017

Miroslav Ing. Brožek

Máme pred sebou ďalšie zimné obdobie a s uvedeným zberačom sa nič neudialo. Najnovšie sú takto postihnuté zberače na križovatke Bernoláková - SNP smer amfiteáter. Je vôbec niekto za ich pravidelné čistenie zodpovedný? Uvedená križovatka bola nedávno ukončená a následná údržba žiadna. Podobne to je i na ostatných úsekoch nehovoriac o tom ako budú zberače vyzerať po ukončení modernizácie el. tratí.
02. august 2018

Miroslav Ing. Brožek

Predpokladám, že uvedený problém spadá do kompetencie "Správy a údržby komunikácií" , ale kompetentní o problém nejavia záujem a preto je najjednoduchšie k problému napísať :
n e r i e š e n ý.
05. august 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

zmena statusu tohto podnetu bola v tomto prípade automatická. Systém je nastavený tak, že k tejto zmene dôjde po uplynutí lehoty, ktorú samospráve nechávame ako priestor na vyjadrenie. Tento podnet bol niekoľkokrát aj na základe Vašej aktualizácie zasielaný samospráve s prosbou o vyjadrenie a následné riešenie. Status neriešený je tak výsledkom toho, že sa tak nestalo. V rámci chystaného hodnotenia činnosti samospráv to pre zodpovednú samosprávu znamená negatívne hodnotenie za tento podnet.

Ďakujem,
Juraj Hurný
[email protected]

Juraj Hurný
[email protected]
04. júl 2019

Miroslav Ing. Brožek

Teraz je už to OK. Ďakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania