Zber triedeného vrecového odpadu

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Vyriešený
meno
Ludi Fabrici 15. februára 2017

Pravidelné meškanie odvozu triedeného odpadu, aj napriek tomu, že cestné komunikácie sú dobre zjazdné a bez snehových bariér. Tentokrát papier - mokne na ulici. Na Zelenú linku KOSITu sa však nedovoláte, po 10 min.vyzváňania vyradia telefonát a vypnú ho a po opätovnom zavolaní je opäť obsadené.

17. február 2017

Ludi Fabrici

Na základe mailovej komunikácie s KOSITom nám bol triedený odpad v pondelok 13.2. odvezený. Tento podnet je preto už neaktuálny.
01. marec 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

zasielame vyjadrenie spoločnosti KOSIT:

Vývoz papiera vo Vyšnom Opátskom sa robil riadne podľa harmonogramu v stredu 8.2.2017. Dôvod, prečo nebol vyvezený papier práve od sťažovateľa je ťažko identifikovať, nakoľko nemáme ani presnú adresu. Existujú dve príčiny - sťažovatel vyložil papier neskoro, teda v čase, kedy už naša posádka opustila jeho ulicu alebo si naša posádka nevšimla modré vrece na triedený zber, co sa tiež môže stať.
Kedže pán neuviedol ani kontakt ani presnú adresu, nevieme operatívne vyriešiť jeho problém s nevyvezeným triedeným odpadom.

Dovoľujeme si požiadať zasielanie sťažností a podnetov na adresu [email protected] spolu s menom a presne uvedenou adresou, tel. kontakt určite tiež pomôže kvôli rýchlemu vyriešeniu akéhokolvek problému.

Dakujeme pekne a zostávame s pozdravom.


Radoslav Jenčuš, asistent primátora Mesta Košice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania