Zničená zeleň

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

V riešení

Znicena Zelen Autami Najlepsie By Tam Bolo Urobit Parkovisko

13. marec 2017

Ing. Ján Vozár

Miestny úrad mestskej časti Košice Nad jazerom , oddelenie výstavby: Za správu zelene na Jenisejskej ulici zodpovedá Správa mestskej zelene Košice Rastislavova ul.V tomto prípade ide vsak o aroganciu vodičov,ktorí takto nezodpovedne jazdia po zeleni a devastujú.V prípade konkrétneho zistenia je potrebné to ohlásiť mestskej polícií.Táto zničená zeleň nesúvisí s nedostatkom parkovacích miest.
15. marec 2017

Roman

áno súhlasím že to nesúvisí s nedostatkom parkovacích miest aj keď na danej ulici ich je malo , ale keď mestská časť , mesto , alebo mestská zeleň nedokáže vyriešiť tento problém , napr výsadbou krikov alebo stromov , tak by tam boli určite lepšie tie parkovacie miesta , lebo teraz ta zeleň nesplnia žiaden účel je skôr na obtiaž , vyzerá to ako oranisko a chodníky sú cele zničene a špinavé od blata .
27. marec 2017

Jazero Kosice

Miestny úrad mestskej časti Košice - nad Jazerom:Súhlasíme,že táto zeleň nespĺňa žiaden účel.Arogancia niektorých vodičov je veľká. Vhodná by bola občianska angažovanosť a nahlásiť v prípade zistenia takéto prípady operatívne mestskej polícií. Teraz je už priam nemožné zistiť vinníka.Požiadame správcu zelene Správu mestskej zelene Košice aby dala trávnik do pôvodného stavu.Záverom iba konštatujeme,že na danej ulici - Jenisejskej ulici je dostatok parkovacích miest z dôvodu,že parkovisko pri Splave - Jenisejská 45 nie je nikdy plne obsadené. Výstavba parkovacích miest v uvedenom mieste kde došlo k devastácií zelene nie je možná z dôvodu dodržania technicko -dopravných predpisov - zníženie prehľadnosti v križovatke.
07. apríl 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem ,

V zmysle vyjadrenia zodpovedného technika zelene za MČ KE-Nad jazerom:

Predmetnú zeleň prejazdili vozidlá spoločnosti PORKY, ktorá vykonáva zatepľovanie bytového domu na Jenisejskej ulici. Priestupok bol nami nahlásený na Mestskú políciu – Stanica Nad jazerom. Menovaná spoločnosť je povinná po ukončení stavebných prác dať poškodenú zeleň do pôvodného stavu na vlastné náklady na čo bola vyzvaná,

S pozdravom


Radoslav Jenčuš, asistent primátora Mesta Košice
19. august 2017

Roman

Dobry den

Firma PORKY , uz davno nie je na stavenisku a zelen stale nedali do povodneho stavu .
06. november 2017

Neaktívny účet

Dobrý deň, nastal posun v danej veci?
09. január 2018

Roman

K ziadnej náprave nedoslo
20. február 2019

Roman

Uz presli takmer 2 roky a stale tento problem nie je vyrieseny
20. február 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet sme opätovne zaslali samospráve s prosbou o vyjadrenie.

S pozdravom

Juraj Hurný
[email protected]
20. február 2019

Ing. Ján Vozár

Miestny úrad mestskej časti Košice - Nad jazerom: Dobrý deň ! Opätovne sme požiadali správcu zelene Správu mestskej zelene aby zabezpečil revitalizáciu zničeného chodníka. Uvedený trávnik bol v súčasnej dobe zdevastovaný v súvislosti s výstavbou neďalekej cyklotrasy / mostík + chodník/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania