Bez chodníka - Nebezpečný priechod pomedzi autá

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ Západ

V riešení
meno
Veronika Víteková 30. mája 2017

Z dvoch bytoviek na Uherovej ulici nevedie ziaden chodnik, ludia su nuteni chodit pomedzi auta co je nebezpecne koli dvom zakladnym skolam ktore sa v blizkosti nachadzaju je pocet aut vysoky.

01. jún 2017

Odpoveď samosprávy

V súčasnosti prebieha administratívny proces v súvislosti s riešením novej pešej komunikácie v uvádzanej lokalite na Uherovej ulici, realizácia predmetného chodníka bude možná až po jeho ukončení.

Ing. Mižáková, odd. Rozvoja, Mestská časť Košice - Západ
07. február 2018

Michaell Mimi Nielsen-Smith

Dobrý deň, nie je normálne že nevieme v kľude prejsť z vlastnej brány na chodník. Nič ste nevyriešili ale že vôbec nič. Naďalej sa bezohľadne parkuje na uherovej. Všetci rodičia ktorý sú nanajvyš ešte aj drzý. Niekoľko krát neviem prejsť s kočíkom s dieťaťom nehovoriac o tom že mám strach aby niekto do nás nenacúval keď chceme výjsť z vlastnej brány. Táto situácia je maximálne alarmujúca alebo čakáte kým niekoho prejde ? Máme aj malé deti s ktorými sa bojíme výjsť z vlastnej brány. Tak ako ste to vyriešili ? Do kedy ešte budeme takto trpnúť a čakať ??? Prečo neviete dať jednu značku pred parkovisko na Uherovej 12 aby pochopili že tam nemajú čo čakať na svoje deti. Pokiaľ viem parkovanie škola ma zabezpečené pri hornej bráne !!! A ľudová škola nech si to vyrieši inak a nie na úkor občanov ktorý bývajú priamo tam !!! Napíšte mi kde sa mám ešte stažovať a budem sa sťažovať ďalej hoc aj keby som to mala nahlásiť do televízie a možno potom to konečne začnete riešiť !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania