Nevyznačené parkovacie miesta

Zodpovednosť za riešenie: Magistrát mesta Košice

Neriešený
meno
Henrik Hric 19. júna 2017

Dobrý deň.
Na Južnej Triede 51 - 71 máme šikmé parkovanie upravené značkou. Problém je, že nie sú vyznačené parkovacie miesta a nie každý vie odhadnúť správne vzdialenosť od ostatných áut. Odkedy vznikli nové zóny plateného parkovania, je tu oveľa častejší problém s nie miestnymi vodičmi, ktorí si neuvedomujú, že keď sa zle postavia, niekedy trvá aj týždeň, kým sa "scelia" polovičné parkovacie miesta a neostávajú nevyužiteľné jednostopové státia.

20. jún 2017

Odpoveď samosprávy


Dobrý deň,
Podnet vo veci vyznačenia vodorovného dopravného značenia - parkovacích miest na Južnej triede 51 - 71 v Košiciach sme odstúpili vlastníkovi a správcovi miestnych komunikácií na priame vybavenie - t.j. Mestu Košice, referátu dopravy.

Klimeková, odd. RRaBP, MÚ MČ Košice - Juh
12. júl 2017

Henrik Hric

Prešli štyri týždne a stále sa nič neudialo. Ak by to boli platene miesta, už na druhý deň by ťahali čiary. Ak by sa to dalo spraviť svojpomocne, už by som ich naťahal.
18. júl 2017

Henrik Hric

Na priamu žiadosť zaslanú na referát dopravy Magistrátu mesta Košice som dostal nasledovnú odpoveď:
Dobrý deň,

Magistrát mesta Košice, oddelenie výstavby, investícií, stavebného úradu a životného prostredia - referát dopravy obdržal od Vás žiadosť o vyznačenie vodorovného dopravného značenia V10b (Parkovacie miesta so šikmým státím) na ulici Južná trieda 51-71.

Na základe Vašej žiadosti Vám oznamujeme, že prioritne zabezpečuje obnovu vodorovného dopravného značenia na štátnych cestách a komunikácií, po ktorých premáva mestská hromadná doprava. Vyznačenie vodorovného dopravného značenia V10b (Parkovacie miesta so šikmým státím) na ulici Južná trieda 51-71 zaradíme do harmonogramu prác na rok 2017, resp. 2018 v závislosti na zostatku finančných prostriedkov vyčlenených v rozpočte na vodorovné dopravné značenie. Ďakujem


S pozdravom

Ing. Radko Kalata
Referent pre mosty a dopravné zariadenia
Oddelenie výstavby, investícií, stavebného
úradu a životného prostredia
Referát dopravy


Magistrát mesta Košice
Tr.SNP 48/A
040 11 Košice

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.