Aktualizovať podnet
Detské ihrisko -Drocárov park - KVP

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Detské ihrisko -Drocárov park - KVP

Zodpovednosť za riešenie: MsÚ KVP

Vyriešený
meno
Jozef 02. októbra 2017

Zlá starostlivosť , zlá údržba a chátranie športového ihriska v lokalite KVP - Drocarov park najma v poslednom roku.

18. október 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet ohľadne objektov v Drocárovom parku. Tieto objekty mal v priebehu posledného roka v prenájme podnikateľský subjekt, ktorý bol zodpovedný za jeho prevádzku a údržbu. Po ukončení nájomnej zmluvy momentálne MČ KVP podniká príslušné opatrenia k tomu, aby boli tieto objekty dané do pôvodného stavu a chránené pred vandalizmom občanov a ďalším poškodzovaním a znehodnocovaním.

Ing. Lívia Garčárová, správa majetku
02. december 2017

Peter Korim

Toto nie je detské ihrisko, ale športové ihrisko, to ad primam. A ad secondam - k akému dátumu bola ukončená zmluva s pôvodným nájomcom? Ja to viem veľmi dobre, pozrite si to na úrade a to ide ad tertiam - odo dňa ukončenia nájomného vzťahu sa mestská časť nezaujímala o tento objekt a vandali začali poškodzovať zariadenie v tzv. komerčnej časti areálu, ktorý je majetkom MČ a ktorá ho vôbec nechránila. Po upozorneniach od občanov dal starosta pro forma vyvesiť trápnu ceduľku, ktorú vzápätí niekto strhol a dal zavrrieť a zakázal vstup do verejnej časti. Nejaká dobrá duša mu dvakrát odstránila reťaz aj s kladkou... Alibistické riešenia a la Halenár. On za to, samozrejme nemôže, to jeho neschopní pracovníci na úrade. Vsjo jasno, za čem bukvy?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania